29 bin TL'ye toplama sistem önerisi

Hocam son defa yazacağım bir daha konuya gelmeyeceğim. Hatta yazmayacağım yazınca okumamışsınız. Kazınlanmak için de yer arıyorsunuz. Tek diyeceğim şey en iyi hali böyle o soğutucu yetmeyecek sıvı soğutmaya da gerek yok. Aynı fiyata mis gibi soğutucu var : Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR İster alın ister almayın.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    74,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hocam son defa yazacağım bir daha konuya gelmeyeceğim.

Sabırsızlıkla bekliyorum

Peki GameGaraj'dan özelleştirdiğiniz sistemin adını söyler misiniz? Farklı sistemleri özelleştiriyoruz galiba. Ben Hero 5A 7000 sistemini özelleştirmiştim. Mesajlarınızı okumadığım veya önemsemediğimi düşünmenizi istemiyorum, bu konuda bakış açımı değiştirdiniz ve dediğinizi yapmaya çalışıyorum çünkü söyledikleriniz mantıklı.

Son düzenleme:
Buradaki sistemi özelleştirdim. 1 TB SSD'yi bırakmayınca farklı bir şeyler yaptım. Kasayı da değiştirince kalitesiz bir PSU yerine güzel bir PSU seçtim.

Buradaki sistemi özelleştirdim. 1 TB SSD'yi bırakmayınca farklı bir şeyler yaptım. Kasayı da değiştirince kalitesiz bir PSU yerine güzel bir PSU seçtim.

Peki son olarak GameGaraj'da özelleştirirken soğutucu sekmesindeki sizin attığınız kule tipi soğutucunun 2 fanlısı var 1358 TL'ye onu tavsiye eder misiniz? Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Tekrar teşekkür ederim. Yordum sizi, işimi gördünüz. Yaklaşık 1-2 k fazla paraya çok daha iyi bir sistem toplayacağım.
"karta taksitle tek seferde almam gerekiyor sistemi sitelerden parça parça alamam" Bunun için sorduysanız o soğutucu bunlara göre daha iyi f/p olarak alınır. Bütçe artmasın diye söyledim ama diğer attıklarım da yeter.

Artık bu kadar girmişken onu da alayım hem belki işlemci biraz daha serin çalışır hem de dediğiniz gibi tek seferde almam gerekiyor gibi bir durum var.

Artık bu kadar girmişken onu da alayım hem belki işlemci biraz daha serin çalışır hem de dediğiniz gibi tek seferde almam gerekiyor gibi bir durum var.
Tek tek toplasanız daha iyi bir şey alınabilirdi de bu da istediğiniz gibi oldu sanırım. Hayırlı olsun, iyi geceler.

Tek tek toplasanız daha iyi bir şey alınabilirdi de bu da istediğiniz gibi oldu sanırım. Hayırlı olsun, iyi geceler.

Teşekkür ederim, iyi geceler.

Hocam 35 k ya şöyle bir seçeneğimiz daha oluştu. 4070 Super'li sistemler satışa çıktı. Ben tekrar soru sormaya geldim sizce değer mi yoksa 4060 Ti 16 GBli sistemi alıp geçeyim mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-18-17-58-32-980_com.opera.gx.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…