Hocam 35 k ya şöyle bir seçeneğimiz daha oluştu. 4070 Super'li sistemler satışa çıktı. Ben tekrar soru sormaya geldim sizce değer mi yoksa 4060 Ti 16 GBli sistemi alıp geçeyim mi?
35k'ya DDR5 4070'li sistem var. Bunu alırsan ekran kartı yatırımı olur ileride RAM, anakart ve işlemciyi şimdi de SSD ve soğutucuyu değiştirmen gerekecek. Şimdi sen atınca bir sistem daha gördüm:Super 7000 - Game Garaj
35K'ya DDR5 4070'li sistem var. Bunu alırsan ekran kartı yatırımı olur ileride RAM, anakart ve işlemciyi şimdi de SSD ve soğutucuyu değiştirmen gerekecek. Şimdi sen atınca bir sistem daha gördüm:Super 7000 - Game Garaj
Artıyor çünkü attığın sistemdeki kasa ile ekran kartına bak bir de diğer parçalara bak. Güzel iki parça koyup geri kalan her şeye çöp koyuyorlar. Çok güzel pazarlama taktiği milletin bütçesi hep sınırda kalıyor ondan dolayı o parçaları değiştiremiyorlar. Cidden para için ruhlarını satacaklar.
Artıyor çünkü attığın sistemdeki kasa ile ekran kartına bak bir de diğer parçalara bak. Güzel iki parça koyup geri kalan her şeye çöp koyuyorlar. Çok güzel pazarlama taktiği milletin bütçesi hep sınırda kalıyor ondan dolayı o parçaları değiştiremiyorlar. Cidden para için ruhlarını satacaklar.