Steam 29 Ekim'de alınan oyun iade edilir mi?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba 29 Ekimde alıp 3 saat oynadığım ama iade etmek istediğim oyun var. Farkındayım üstünden 2 ay geçti ve 3 saat oynadım normalde 2 saat altı alınırdı iade. Fakat nasıl ikna edebilirim bunları? Oyunu sadece öğrenmek için oynuyordum sonra arkadaşlarımla oynayacaktım ama oynayamadım, ve bu zamana kadar kaldı. Şu şekilde bir şey yazdım ve yolladım, dalga geçmeyiniz.

Oyunu 340 liraya satın aldım fakat hiç oynamadım ve bu şekilde bir şey yazdım. İade olursa çok sevinirim gerçekten ama olmayacak, şansımı denemek istedim.

Hangi oyun hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edemezsiniz. Özellikle Allah razı olsun yazan bir mesajla hiç şansınız yok.

2 hafta geçmeseydi bir ihtimal iade edilebilirdi. 3 saat oynadığım oyunu iade edebilmiştim ben. Ama üzerinden 2 ay geçtiği için iadenin kabul olacağını sanmam.

Herhangi bir şekilde ikna edemezsiniz maalesef hem 1 aydan fazla geçmiş hem de 2 saatten fazla oynamışsınız.

HOI 4'ü iade etmeyin çok güzel modlar var RP sunucuları falan var bence iade etmeyin ama siz bilirsiniz tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…