Steam 29 Haziran indirimlerine Sons of The Forest girer mi?

MattCapaldi

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta anlattığım gibi Sons of The Forest oyunu 29 Haziran yaz indirimlerine dahil olacak mı?

Bilmiyorum ama bana saçma geliyor o oyunu oynamak, kendi arkadaşlarımdan ziyade Eray'dan izlemek daha keyif vericiydi, ha hikayesi için değil de inşa vs. yaparsınız saygı duyarım.

Bilmiyorum ama bana saçma geliyor o oyunu oynamak, kendi arkadaşlarımdan ziyade Eray'dan izlemek daha keyif vericiydi, ha hikayesi için değil de inşa vs. yaparsınız saygı duyarım.

Konuyla alakası nedir bu mesajın? İndirim falan beklemeyin.

Ben arkadaşlarımla oynamak için alacaktım pekiya 29 Hazirana kadar zamlanır mı?

Erken erişimdeyken indirim alacağını sanmıyorum ama bir umut öyle bir şey yaşanırsa direkt alırım.

İndirime girme şansı var biraz çünkü Steam yaz indirimlerinde çoğu büyük oyun girecek diye bir şey duymuştum belki girerse alırım pekiya bir şey soracağım 29 Hazirana kadar zamlanır mı?

Sanmıyorum. Zaten oyun çıktığında dolar 20'ye yakındı. Yaz indirimlerinde de girerse en fazla yüzde 20 indirime gireceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim çünkü eğer indirime girmezse oyunun fiyatının zam alacağından korkuyordum.

Teşekkür ederim çünkü eğer indirime girmezse oyunun fiyatının zam alacağından korkuyordum.
Rica ederim. Ancak zam gelmeyecek diye kesin bir şey yok. Ben kendi düşüncemi söyledim, yatırım tavsiyesi değildir

Ben zam yiyeceğini düşünüyorum ama çok uçuk bir fiyata çıkmaz 280'den 350₺ gibi bir fiyata zamlayabilirler oyun erken erişimden çıktıktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…