İnceleme 29 Mayıs 2023: Darmoshark M3 Kablosuz Gaming Mouse

Mouse bende 2 aydır kullanıyorum. Donanım olarak tatmin edici ancak malzeme kalitesi için aynı şeyi söyleyemeceğim.
Malzeme olarak öyle plastik falan yok bükülüyor yok böyle değil ama güzel sıkınca da bükme yapılmıyor ama yinede iyi.

3 Kere yere düşürdüm problem yaşamadım.

Neden ince falan mı?

Hafif olması dolayısıyla diyor ancak malzeme kalitesine kötü demek doğru olmaz gayet iyi bana kalırsa kırılmaz yani bu arkadas hafif olmasından yapmış olmalı bu yorumu gayet memnunum ben.

Açmamı önerdiğin bir ayar var mı dostum bende M3 kullanıyorum.

dostum pil ömrü 83 saat yazıyor sitesinde falan test yaptın mı acaba bu konuda bazıları günlük kullanım ile 3-4 günde bittiğini söylüyor ama

Aynı mouse bende de var fakat kablolu şekilde şarj olurken kullanamıyorum sadece kablosuz modda kullanabiliyorum yapmam gereken bir ayar mı var?

Aynı mouse bende de var fakat kablolu şekilde şarj olurken kullanamıyorum sadece kablosuz modda kullanabiliyorum yapmam gereken bir ayar mı var?

Bir arkadaş kabloyla şarjı dolarken kullanabiliyordu videosunu atmıştı foruma bir ayarı falan olabilir belki bilmiyorum bende sipariş verdim bekliyorum bakalım denerim

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, bende aldım yanında değişik bir kablo var ucunda ufak bir şey takılmış onu ne yapacağız?

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, bende aldım yanında değişik bir kablo var ucunda ufak bir şey takılmış onu ne yapacağız?

Dostum bilgisayar kasan uzakta ve sorun çıkartıyorsa uzatma kablosunu takıyorsun 2.4 GHz o cihazdan verim alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…