mehmeteminn.izgi Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Sonraki gelecek güncelleme (29 Temmuz'daki Unreal Engin'e 5'e geçiş) kaç GB olacak?
Yigit_4444 Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #2 30-40 GB arası olacağı söyleniyordu. Yani Valorant toplam 80-95 GB yer kaplayacak diye tahmin ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2025
30-40 GB arası olacağı söyleniyordu. Yani Valorant toplam 80-95 GB yer kaplayacak diye tahmin ediyorum.
mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.457 Çözümler 2 27 Temmuz 2025 #3 Yigit_4444 dedi: 30-40 GB arası olacağı söyleniyordu. Yani Valorant toplam 80-95 GB yer kaplayacak diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde kaplayacağı yerin yarısını kaplayacağı söyleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0.40 ta söylüyor.
Yigit_4444 dedi: 30-40 GB arası olacağı söyleniyordu. Yani Valorant toplam 80-95 GB yer kaplayacak diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde kaplayacağı yerin yarısını kaplayacağı söyleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0.40 ta söylüyor.
Yigit_4444 Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 401 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #4 mertlev dedi: Normalde kaplayacağı yerin yarısını kaplayacağı söyleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0.40 ta söylüyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın oyunun şimdiki UE4 dosyalarının kalacağını düşünmüştüm yanılmışım.
mertlev dedi: Normalde kaplayacağı yerin yarısını kaplayacağı söyleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0.40 ta söylüyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın oyunun şimdiki UE4 dosyalarının kalacağını düşünmüştüm yanılmışım.
ıhavelotsofproblem Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 293 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #5 mehmeteminn.izgi dedi: Sonraki gelecek güncelleme (29 Temmuz'daki Unreal Engin'e 5'e geçiş) kaç GB olacak? Genişletmek için tıkla... Şimdilik boş bir güncelleme fakat UE5 ile gelecek yeni güncellemeler, içerikler çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.
mehmeteminn.izgi dedi: Sonraki gelecek güncelleme (29 Temmuz'daki Unreal Engin'e 5'e geçiş) kaç GB olacak? Genişletmek için tıkla... Şimdilik boş bir güncelleme fakat UE5 ile gelecek yeni güncellemeler, içerikler çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.
mehmeteminn.izgi Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #6 Peki Bilgisayarım daha çok mu ısınır daha az mı ısınır? Çünkü ofis bilgisayarı
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.633 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #7 30 GB olacak çünkü oyunu resmen silip tekrar yüklüyorsunuz. mehmeteminn.izgi dedi: Peki bilgisayarım daha çok mu ısınır daha az mı ısınır? Çünkü ofis bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Orasını biz bilemeyiz, ama FPS artacağı için daha az ısınır herhalde. Yigit_4444 dedi: Yani Valorant toplam 80-95 GB yer kaplayacak diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunu silip tekrar yüklemeye denk gelecek yani güncellemeden sonra oyun yaklaşık 30 GB olacak.
30 GB olacak çünkü oyunu resmen silip tekrar yüklüyorsunuz. mehmeteminn.izgi dedi: Peki bilgisayarım daha çok mu ısınır daha az mı ısınır? Çünkü ofis bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Orasını biz bilemeyiz, ama FPS artacağı için daha az ısınır herhalde. Yigit_4444 dedi: Yani Valorant toplam 80-95 GB yer kaplayacak diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunu silip tekrar yüklemeye denk gelecek yani güncellemeden sonra oyun yaklaşık 30 GB olacak.