virtualman Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2016 #1 Sizce 290 TL bütçeye CS:GO için en iyi seçim neler olacaktır? Önerilerinizi bekliyorum. Benim aklımda bu ikili var, sizce de iyi mi bunlar yeterli mi bu fiyata? LOGITECH G300S OPTIC GAMING MOUSE - Teknosa ASUS STRİX 2.0 OYUNCU KULAKLIĞI
Sizce 290 TL bütçeye CS:GO için en iyi seçim neler olacaktır? Önerilerinizi bekliyorum. Benim aklımda bu ikili var, sizce de iyi mi bunlar yeterli mi bu fiyata? LOGITECH G300S OPTIC GAMING MOUSE - Teknosa ASUS STRİX 2.0 OYUNCU KULAKLIĞI
suhakazan Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2016 #2 Kulaklık olarak Asus Cerberus öneririm. Asus Strix 2.0 da güzel bir seçim tabi.
virtualman Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2016 #3 suhakazan dedi: Kulaklık olarak Asus Cerberus öneririm. Asus Strix 2.0 da güzel bir seçim tabi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o ikisini en kısa sürede alacağım o zaman Cerberus'ta iyide strix daha yeni belki daha iyidir diye alacağım
suhakazan dedi: Kulaklık olarak Asus Cerberus öneririm. Asus Strix 2.0 da güzel bir seçim tabi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o ikisini en kısa sürede alacağım o zaman Cerberus'ta iyide strix daha yeni belki daha iyidir diye alacağım