2900 TL 2K IPS/VA 144 Hz monitör önerisi

redcliffe

Hectopat
2K IPS veya VA 144 Hz 27 Inc 2900 TL'ye kadar monitör bakıyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır? Çok fazla seçenek var en uygun olanı hangisidir? Genelde film dizi izlemek için kullanıyorum ama oyunda oynarım. RTX 2060 kartım var 144 Hz'e yeteceğini düşünüyorum. 24 Inc 75 Hz IPS panel monitörden geçiş yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu konuyu açacaktım ve şu 3'ü arasında kaldım.
.
.
.

Ben de bu konuyu açacaktım ve şu 3'ü arasında kaldım.
.
.
.
3 bin bandına çıka biliyorsanız fiyat performans ürünü 27HG70 almanızı öneririm Kıyaslama Link 10 Bit, QantumDot, HDR, Daha parlak kontrast aralığı, sizin arasında kaldığınız 3 monitörden'de daha üstün mutlaka inceleyin derim.

3 Bin bandına çıka biliyorsanız fiyat performans ürünü 27HG70 almanızı öneririm Kıyaslama Link 10 Bit, qantumdot, HDR, daha parlak kontrast aralığı, sizin arasında kaldığınız 3 monitörden'de daha üstün mutlaka inceleyin derim.

Hocam bu model quantumdot degil galiba. Ancak yine de güzel monitör. Karşılaştırmalarda da hepsi eşit neredeyse. Samsung peak brightnessta önde. Dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Hocam bu model quantumdot degil galiba. Ancak yine de güzel monitör. Karşılaştırmalarda da hepsi eşit neredeyse. Samsung peak brightnessta önde. Dikkate alacağım. Teşekkür ederim.
Eşitmi eşitten çok uzak verdiğim link'e iyi bakmanızı öneririm google ye 10 Bit 8 Bit fark diye bakın bu bile yeter aradaki uçurumu anlamaya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı