2900TL'ye Xeon X5570 - RX550 sistem alınır mı?

erkanaltuq

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var 2900TL fiyata sizce aşağıda özelliklerini yazdığın bilgisayar alınır mı?
Amacım PUBG Mobile, GTA 5 vs gibi oyunlar oynamak, işlemci ve ekran kartı bana 60 FPS ve üzerini verir mi?

Anakart: X58 PRO LGA1366 anakart.
CPU: Intel® Xeon X5570 12m cache, 2.93 GHz, Max Turbo 3.33GHz ( 4 Core 8 threads )
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 550 Pulse 4 GB 11268-01-20G ekran kartı.
RAM: 8 GB DDR3 ECC registred Memory 1 adet 8 GB.
SSD: 240GB SATA3 SSD 550/500MB
Kasa: Dragos dream hunter 500W Power 3xrainbow fan USB 3.0 Gaming bilgisayar kasası.
CPU soğutucu: RGB LED'li socket 1366 CPU soğutucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden'de satılan hazır oyuncu sistemlerinden sanırım. Alınmaz. SSD sorunludur, PSU zaten berbat. Üstünde DDR3 sistem. 3000'e daha iyi sistemler toplanır.

3000 TL'ye APU sistem toplamak daha mantıklı olur.
hocam apu sistem nedir acaba bilgim yok bu konularda
Sahibinden'de satılan hazır oyuncu sistemlerinden sanırım. Alınmaz. SSD sorunludur, PSU zaten berbat. Üstünde DDR3 sistem. 3000'e daha iyi sistemler toplanır.
üzerindekilerin işlemci ve ram hariç hepsi 0 parça dedi hocam. evet sahibindende gördüm. çok anlamiyorum ne alabilirim 3000e acaba hocam?

Apu sistem harici ekran kartı olmayan sistem demek. Bir örnek bıraktım. Apu alacaksan ramden 1 yerine 2 tane alırsan daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı