Öncelikle herkese iyi sosyaller. Server olarak kullandığım Dell Optiplex 3020 bilgisayar bulunuyor elimde. Şu an güncel sistem özelliklerini aşağıda bırakıyorum. Sorum şu, bilgisayarda 290W Dell bronz sertifikalı bir PSU var ve ben bu PSU'ya GTX 970 taksam bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartının tam Performans'ta çalışmasına gerek yok. Alacağım model ASUS STRIX 970 modeli. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak kasanın içerisinin görsellerini ekte bırakıyorum. SATA'dan 8 pin dönüştürücü alacağım. Çok sağlıklı olmadığını biliyorum. Tek amacım çalışıp çalışmayacağı.
Alfais Marka: 4327 2x Sata To 8 Pin (6+2) Pci-e Express Güç Molex Power Kablosu Çevirici Dönüştürüc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hayırlı olsun hocam. Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sonuçlarını yine bizimle paylaşabilirsiniz. Sims4 oynatabilir ancak 4K çözünürlük biraz işi bozuyor. Umarım güzel sonuçlanır. En kötü ikinci el farklı bir PSU bakarsınız.
PSU'lara baktım aslında ama anakartın güç girişi 24 pin ve uygun PSU bulamadım. Araştırdığım kadarıyla yine Dell'in ürettiği Optiplex'ler için olan bir PSU var 300 küsur watt. Bulabilirsem onu alacağım.