Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 2 Mart 2022 #1 RAM XPG Gammix D30 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 İşlemci Intel Core i3 10100F Anakart 2933 MHz destekliyor RAM'ler 3200 MHz 2x8 takacağım çalıştırır mı, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım mavi ekran vs.?
Anakart 2933 MHz destekliyor RAM'ler 3200 MHz 2x8 takacağım çalıştırır mı, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım mavi ekran vs.?
Çözüm BerkayZ87 2 Mart 2022 Nevzat Özkan dedi: Yazmıştım silmiş moderatör. MSI B460M Pro-VDH Genişletmek için tıkla... O anakartta i3 10100F ile maksimum 2666 MHz hıza ulaşabilirsin. Intel'ın B460 ve H410 çipset anakartlara koymuş olduğu bir sınırlandırma, maalesef bu sınırlandırma kaldırılamıyor. Yani RAM'in 3200 MHz değil, 2666 MHz çalışır.
Nevzat Özkan dedi: Yazmıştım silmiş moderatör. MSI B460M Pro-VDH Genişletmek için tıkla... O anakartta i3 10100F ile maksimum 2666 MHz hıza ulaşabilirsin. Intel'ın B460 ve H410 çipset anakartlara koymuş olduğu bir sınırlandırma, maalesef bu sınırlandırma kaldırılamıyor. Yani RAM'in 3200 MHz değil, 2666 MHz çalışır.
KS KS Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 2 Mart 2022 #11 BerkayZ87 dedi: Attığım daha ucuz, istersen attıklarımdan birisini alabilirsin. Çok da önemli değil dersen sen bilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Şöyle yapalım attıkların ve benim aldığımın arasında en iyisi hangisi marka vs olarak? Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Attığım daha ucuz, istersen attıklarımdan birisini alabilirsin. Çok da önemli değil dersen sen bilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Şöyle yapalım attıkların ve benim aldığımın arasında en iyisi hangisi marka vs olarak?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #12 Nevzat Özkan dedi: Şöyle yapalım attıkların ve benim aldığımın arasında en iyisi hangisi marka vs. olarak? Genişletmek için tıkla... Hocam RAM işte ya, takacaksın çalışacak Üçü de iyi marka. Ben tercihen PNY alırdım. Panther'ın sarı sarı rengi hoşuma gitmiyor. Artı 0 Eksi
Nevzat Özkan dedi: Şöyle yapalım attıkların ve benim aldığımın arasında en iyisi hangisi marka vs. olarak? Genişletmek için tıkla... Hocam RAM işte ya, takacaksın çalışacak Üçü de iyi marka. Ben tercihen PNY alırdım. Panther'ın sarı sarı rengi hoşuma gitmiyor.
KS KS Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 2 Mart 2022 #13 BerkayZ87 dedi: Hocam RAM işte ya, takacaksın çalışacak üçü de iyi marka. Ben tercihen PNY alırdım. Panther'ın sarı sarı rengi hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Yav boş ver o zaman almışız bir kere zaten anakartla ilgili sorun da yaşadım Kargo'dan dolayı uğraşmaya gerek yok Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Hocam RAM işte ya, takacaksın çalışacak üçü de iyi marka. Ben tercihen PNY alırdım. Panther'ın sarı sarı rengi hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Yav boş ver o zaman almışız bir kere zaten anakartla ilgili sorun da yaşadım Kargo'dan dolayı uğraşmaya gerek yok
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #14 Nevzat Özkan dedi: Boş ver o zaman almışız bir kere zaten anakartla ilgili sorun da yaşadım kargodan dolayı uğraşmaya gerek yok Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o halde. Artı 0 Eksi
Nevzat Özkan dedi: Boş ver o zaman almışız bir kere zaten anakartla ilgili sorun da yaşadım kargodan dolayı uğraşmaya gerek yok Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o halde.
KS KS Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 2 Mart 2022 #15 BerkayZ87 dedi: Hayırlı olsun o halde. Genişletmek için tıkla... EyvAllah sağolasın. Artı 0 Eksi