sovingwa Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #51 juanjuan dedi: Hocam benim düşüncem şu, bu sistemi kurup en az 5 sene falan hiçbir şekilde ekleme çıkarma yapmamak. Genişletmek için tıkla... O halde bana kalırsa 850W alman daha mantıklı, 5. yılın sonunda kim bilir belki 4080Tİ vs almak istersin ve PSU derdi ile uğraşmazsın.
juanjuan dedi: Hocam benim düşüncem şu, bu sistemi kurup en az 5 sene falan hiçbir şekilde ekleme çıkarma yapmamak. Genişletmek için tıkla... O halde bana kalırsa 850W alman daha mantıklı, 5. yılın sonunda kim bilir belki 4080Tİ vs almak istersin ve PSU derdi ile uğraşmazsın.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 25 Kasım 2022 #52 juanjuan dedi: Hocam benim düşüncem şu, bu sistemi kurup en az 5 sene falan hiçbir şekilde ekleme çıkarma yapmamak. Genişletmek için tıkla... O zaman 850W alın hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
juanjuan dedi: Hocam benim düşüncem şu, bu sistemi kurup en az 5 sene falan hiçbir şekilde ekleme çıkarma yapmamak. Genişletmek için tıkla... O zaman 850W alın hocam. Hayırlı olsun şimdiden.