özelbankaci Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2021 #31 emrygmr dedi: Arkadaşlar bugün biraz daha bunun üstüne düşüneceğim alıp almama konusunda, fikiri olan arkadaşlar yazabilirler. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yaptın acaba ? Merak ettim.
emrygmr dedi: Arkadaşlar bugün biraz daha bunun üstüne düşüneceğim alıp almama konusunda, fikiri olan arkadaşlar yazabilirler. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yaptın acaba ? Merak ettim.
emrygmr Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #32 özelbankaci dedi: Dostum ne yaptın acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aldım, sanırım 2 hafta olmuştur. 2966 liraya inventus üzerinden aldım ve pişman değilim çünkü 2, 3 gün öncesinde 3600 TL olmuştu ve bugün baktığımda da stokta kalmamış.
özelbankaci dedi: Dostum ne yaptın acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aldım, sanırım 2 hafta olmuştur. 2966 liraya inventus üzerinden aldım ve pişman değilim çünkü 2, 3 gün öncesinde 3600 TL olmuştu ve bugün baktığımda da stokta kalmamış.