29X2.25 lastik önerisi

Erenroids

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden CST Jack Rabbit lastik kullanmıştım ve gayet memnun idim ama şu an aynı lastiği piyasada bulamadım bütçeme göre.

Maxxis Ardent, Maxxis Recon Race ve CST Rock Hawk modellerini buldum.

Kullanım olarak daha çok asfalt ama ara sıra taş toprak yollara da gireceğim. Bütçe piyasaya bakınca 1250'ye kadar çıkabilir.

Daha önceden cst jack rabbit lastik kullanmıştım ve gayet memnun idim ama şu an aynı lastiği piyasada bulamadım bütçeme göre.

Maxxis ardent, maxxis Recon race ve cst rock Hawk modellerini buldum.

Kullanım olarak daha çok asfalt ama ara sıra taş toprak yollara da gireceğim. Bütçe piyasaya bakınca 1250'ye kadar çıkabilir.

Schwalbe Smart sam öneririm 2023 üretim ve fiyatı çok iyi Schwalbe 29x2.25 Smart Sam K-Guard Dış Lastik Gri - Schwalbe - 29 Mtb Dış Lastikler -

Trendyol HB gibi bir sitede yok mu aynı model ayrıca 3 yıl önce üretilen bir model ve bu lastikler bekledikçe de bozulan ürünler saklama koşullarına bağlı ne kadar mantıklı olur ki.

Schwalbe'nin performance bileşiği 5-6 yıl sonra sertleşmeye başlıyor şişman bisikletin dükkanını görmüştüm lastikler güneş görmüyor ve rutubetsiz bir odada saklanıyor ayrıca site güvenli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı