A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 4 Kasım 2023 #21 HUNTEx dedi: Nasıl virüs giriyor örnek olarak sandık açtığımızdamı sandık açtığında oyun çökerten şeyler var diye duymuştum Genişletmek için tıkla... Adalın videosunda çalınan hesaplar veriler olduğu söyleniyor iUgur dedi: Ne alakası var anlamadım. Nereden uydurdunuz bunu? İsteyen herkes girebiliyor. Ama önermem Genişletmek için tıkla... Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum
HUNTEx dedi: Nasıl virüs giriyor örnek olarak sandık açtığımızdamı sandık açtığında oyun çökerten şeyler var diye duymuştum Genişletmek için tıkla... Adalın videosunda çalınan hesaplar veriler olduğu söyleniyor iUgur dedi: Ne alakası var anlamadım. Nereden uydurdunuz bunu? İsteyen herkes girebiliyor. Ama önermem Genişletmek için tıkla... Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 4 Kasım 2023 #22 Ahmet Efe9272 dedi: Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum Genişletmek için tıkla... Kim dediyse çok güzel uydurmuş.
Ahmet Efe9272 dedi: Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum Genişletmek için tıkla... Kim dediyse çok güzel uydurmuş.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Kasım 2023 #23 HUNTEx dedi: Kaç saat hocam. Genişletmek için tıkla... Saatini bilmiyorum fakat sırada kaç kişi olduğunu buradan takip edebilirsiniz.
HUNTEx dedi: Kaç saat hocam. Genişletmek için tıkla... Saatini bilmiyorum fakat sırada kaç kişi olduğunu buradan takip edebilirsiniz.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #24 Ahmet Efe9272 dedi: Adalın videosunda çalınan hesaplar veriler olduğu söyleniyor Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum Genişletmek için tıkla... Uyduruyorsun. Sunucuda virüs falan yok. Sunucunun boyutu 23TB sadece. Dünyanın boyutu yani. Hiç kimse sunucuya 23 TB depolaması olmayan giremiyor demedi. Adalın videosunda ise olay aşırı farklı.
Ahmet Efe9272 dedi: Adalın videosunda çalınan hesaplar veriler olduğu söyleniyor Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum Genişletmek için tıkla... Uyduruyorsun. Sunucuda virüs falan yok. Sunucunun boyutu 23TB sadece. Dünyanın boyutu yani. Hiç kimse sunucuya 23 TB depolaması olmayan giremiyor demedi. Adalın videosunda ise olay aşırı farklı.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #25 Ahmet Efe9272 dedi: Adalın videosunda çalınan hesaplar veriler olduğu söyleniyor. Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bana maddi açıdan zarar vermiyecekce ben girmek istiyorum nasıl girebilirim?
Ahmet Efe9272 dedi: Adalın videosunda çalınan hesaplar veriler olduğu söyleniyor. Öyle diyorlar hocam ben uydurmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bana maddi açıdan zarar vermiyecekce ben girmek istiyorum nasıl girebilirim?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #26 HUNTEx dedi: Hocam eğer bana maddi açıdan zarar vermiyecekce ben girmek istiyorum nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Vermez. Sunucu kısmına 2b2t.org IPS'ini yazarak girin.
HUNTEx dedi: Hocam eğer bana maddi açıdan zarar vermiyecekce ben girmek istiyorum nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Vermez. Sunucu kısmına 2b2t.org IPS'ini yazarak girin.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #27 iUgur dedi: Vermez. Sunucu kısmına 2b2t.org IPS'ini yazarak girin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi yapıyorum 1.7.2. veya 1.20 kullanın diyor nasıl gireceğim.
iUgur dedi: Vermez. Sunucu kısmına 2b2t.org IPS'ini yazarak girin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi yapıyorum 1.7.2. veya 1.20 kullanın diyor nasıl gireceğim.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #28 HUNTEx dedi: Hocam dediğiniz gibi yapıyorum 1.7.2. veya 1.20 kullanın diyor nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... En az 1.19 versiyonunda girmeniz gerek sunucuya. 1.20. 1 sürümünü kullanıp girin.
HUNTEx dedi: Hocam dediğiniz gibi yapıyorum 1.7.2. veya 1.20 kullanın diyor nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... En az 1.19 versiyonunda girmeniz gerek sunucuya. 1.20. 1 sürümünü kullanıp girin.
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 4 Kasım 2023 #29 Ahmet Efe9272 dedi: Zaten 23 terebayt alanın olması gerekiyor oynamak için. Genişletmek için tıkla... Dark webemi giriyoruz 2B2T'ye mi? Yok 500TB alan lazım abartmayın sizde. Hiçbir şey olmuyor hilenin serbest olduğu anarşi sunucusu işte.
Ahmet Efe9272 dedi: Zaten 23 terebayt alanın olması gerekiyor oynamak için. Genişletmek için tıkla... Dark webemi giriyoruz 2B2T'ye mi? Yok 500TB alan lazım abartmayın sizde. Hiçbir şey olmuyor hilenin serbest olduğu anarşi sunucusu işte.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #30 iUgur dedi: En az 1.19 versiyonunda girmeniz gerek sunucuya. 1.20. 1 sürümünü kullanıp girin. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an 1.20. 2 kullanıyorum nasıl düşüreceğim sürümü.
iUgur dedi: En az 1.19 versiyonunda girmeniz gerek sunucuya. 1.20. 1 sürümünü kullanıp girin. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an 1.20. 2 kullanıyorum nasıl düşüreceğim sürümü.