2B2T oynanır mı?

XenonTuna

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben 2B2T oynamak istiyorum. Fakat daha önce hiç girmedim. İçeriği ortam nasıldır hala oynanır mı? Fikri olan arkadaşları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 2B2t oynamak istiyorum. Fakat daha önce hiç girmedim. İçeriği ortam nasıldır hala oynanır mı? Fikri olan arkadaşları bekliyorum.

Oynamadım hiç ama geçenlerde bir video izledim 2B2t ile ilgili. Kısaca her şeyin serbest olduğu bir ortam hileler vs serbest bırakılmış herhangi bir admini olmayan sunucu. İlk başladığında zaten garip bir yerde başlıyorsun ne ağaç ne orman hiçbirşeyin olmadığı diğer oyuncuların yaptığı garip bloklardan oluşan bir yer de başlatıyor sonrası sana kalmış ister hile açıp oynarsın ister çoğu oyuncunun yaptığı gibi hem diğer oyunculara yardım amaçlı yapılar inşa edip oynarsın, istersen diğer oyuncuları öldürmeye yönelik oynarsın.
Gördüğüm kadarıyla da Nether'da highway adı verilen tüm haritaya uzanan yollar inşa edilmiş gidip gelmeyi herkes oradan yapıyor.

Bana sorarsan çok daha eğlenceli olabileceğini düşündüğüm bir server sanki daha çok geriyomuş hissi uyandırıyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…