2B2t stash bulma

satsuujin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2B2T'de sıram 99 su daha önce farklı anarşi sunucularında oynadım 6B6t vs. ilk defa 2B2t'ye giriş yapacağım nasıl spawndan hızlı kaçıp stash bulabilirim.
Şu anda meteor kullanıyorum Efly kullansam SW atarmı Client ayarları ne olmalı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 2025-06-13_11.49.31.png
    2025-06-13_11.49.31.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar 2B2T'de sıram 99 su daha önce farklı anarşi sunucularında oynadım 6B6t vs. ilk defa 2B2t'ye giriş yapacağım nasıl spawndan hızlı kaçıp stash bulabilirim.
Şu anda meteor kullanıyorum Efly kullansam SW atarmı Client ayarları ne olmalı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Stash dediğin insanların depoları felan mı. Ayrıca zor değil kaçmak highway bul zaten gerisi çok kolay ve bence sunucunun en eğlenceli şeyi bence. Haftaya sınavdan sonra girmeyi düşünüyorum denk geliriz belki.

Stash dediğin insanların depoları falan mı? Ayrıca zor değil kaçmak highway bul zaten gerisi çok kolay ve bence sunucunun en eğlenceli şeyi bence. Haftaya sınavdan sonra girmeyi düşünüyorum denk geliriz belki.

Aynen insanların depoları eşyalarını sakladıkları yer Reddit'te veya Discord'da belirli bir piyasası var. Eğlenceli ama kaçtıktan sonra ne yapacaksın o kadar bekliyorsun sonuçta sadece kaçmak mesele değil (bence).

Aynen insanların depoları eşyalarını sakladıkları yer Reddit'te veya Discord'da belirli bir piyasası var. Eğlenceli ama kaçtıktan sonra ne yapacaksın o kadar bekliyorsun sonuçta sadece kaçmak mesele değil (bence).
Ben hilesiz oynuyorum öyle daha eğlenceli geliyor. Yaklaşık 1 yıldan uzun süredir girmiyorum belki değişmiştir ama genel olarak o tarz satılan yerler genelde baya baya zor bulunur 1m aşağı olan koordinatlarda neredeyse hiç kimse depo yapmaz. Bence önce felan spawn etrafında 100k içinde gezin shulker elitra felan bulup sonra depo arayabilirsin ki hileyle etraftaki sandıkları felan rahat görürsün.

Arkadaşlar 2B2T'de sıram 99 su daha önce farklı anarşi sunucularında oynadım 6B6t vs. ilk defa 2B2T'ye giriş yapacağım nasıl spawndan hızlı kaçıp stash bulabilirim.
Şu anda meteor kullanıyorum efly kullansam SW atarmı Client ayarları ne olmalı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

7-8m kadar ilerleyin bulursunuz şansa göre.

Bir de herkes nethardan yolculuk yaptığı için atıyorum evi atıyorum nethar için 1 milyon'a 1 milyonda olsun adamlar portalı direkt evinin yanına açmamak için - çünkü asıl base bulma işlerini netharda portal bularak yapıyorlar - bir 100k geride açıp biraz da dünyadan uçarak gidiyor. Mesela portal bulduklarında bir taktik vardı adamın nereye doğru gittiği yüklenen chunklardan anlayabiliyordun sen de bulana kadar dümdüz gidiyordun.

Ben hilesiz oynuyorum öyle daha eğlenceli geliyor. Yaklaşık 1 yıldan uzun süredir girmiyorum belki değişmiştir ama genel olarak o tarz satılan yerler genelde bayağı bayağı zor bulunur 1M aşağı olan koordinatlarda neredeyse hiç kimse depo yapmaz. Bence önce falan spawn etrafında 100k içinde gezin shulker elitra falan bulup sonra depo arayabilirsin ki hileyle etraftaki sandıkları falan rahat görürsün.

Yo zaten daha farklı sunuculardan alışığım uzun zaman önce girmiştim ama çok fazla oynamaya vaktim olamadı şu an başlamayı düşünüyorum. Sadece bilgi toplamak istiyorum oyundan tekrar atılmamak için ki 36 dakikada 13 sıra inmiş :D

7-8m kadar ilerleyin bulursunuz şansa göre.

Çılgın rakamlar :D ama millet neler neler yapıyor.

Yo zaten daha farklı sunuculardan alışığım uzun zaman önce girmiştim ama çok fazla oynamaya vaktim olamadı şu an başlamayı düşünüyorum. Sadece bilgi toplamak istiyorum oyundan tekrar atılmamak için ki 36 dakikada 13 sıra inmiş :D

Çılgın rakamlar :D ama millet neler neler yapıyor.

Çılgın rakamlar değil barithone hilesi kullanın overworldde 7-8mde bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı