2bin TL bütçe ile orta segment ekipman önerisi

Bütçe
2000 TL

Ameth

Decapat
Daha fazla  
Geçen günlerde Aerox 3 beyaz versiyonunu aldım ve kalan ekipmanları da beyaz olarak değiştirmek istiyorum. Önceden tüm bütçemi kasaya ayırdığımdan eski Rampage ekipmanlarımı kullanıyordum. Yani çok üst segment bir şey aramıyorum. İnternette Havit ürünleri dikkatimi çekti. 2K bütçem var yaklaşık. Klavyenin sesi çok önemli değil ama ghosting olmasın istiyorum. Şu iki modeli almayı düşünüyorum. Sepette indirim koduyla yaklaşık 1700e düşüyor. Daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG-20240922-WA0004.jpg
    IMG-20240922-WA0004.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 29
Geçen günlerde Aerox 3 beyaz versiyonunu aldım ve kalan ekipmanları da beyaz olarak değiştirmek istiyorum. Önceden tüm bütçemi kasaya ayırdığımdan eski Rampage ekipmanlarımı kullanıyordum. Yani çok üst segment bir şey aramıyorum. İnternette Havit ürünleri dikkatimi çekti. 2K bütçem var yaklaşık. Klavyenin sesi çok önemli değil ama ghosting olmasın istiyorum. Şu iki modeli almayı düşünüyorum. Sepette indirim koduyla yaklaşık 1700e düşüyor. Daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Fuxi H3 ses kalitesi gerçekten berbat.
Havit Gamenote H2002D yada H2033D modeline bakınız.

bende almayı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (152).png
    Ekran Görüntüsü (152).png
    100 KB · Görüntüleme: 26
Bahsettiğiniz combatry valocu olan mı çıkaramadım ama eğer oysa o g915 pembe kullanıyordu en son

Aslında evet 1200 tl Red switch bulmak gerçekten zor.
Bu klavyede ghosting sorunu olabilirmi ?
Havit Gamenote KB870L modelini combatry kullanıyor.
Ondan dolayı bende almayı düşünüyorum
Forumda araştırabilirsiniz gayet kaliteli bir klavyedir ve adını duyuran bir markadır fakat bazılarında az derecede yay sesi oluyormuş. Onun dışında fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı