Masuraki Hectopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #1 Bu sıralar animasyonlu videolara ilgi duymaya başladım, bende neden yapmayayım diye düşündüm ve yapmaya karar verdim. Bildiğiniz güzel bir program ve eğitim seti var mı? Yapmak istediğim video örneği: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu sıralar animasyonlu videolara ilgi duymaya başladım, bende neden yapmayayım diye düşündüm ve yapmaya karar verdim. Bildiğiniz güzel bir program ve eğitim seti var mı? Yapmak istediğim video örneği: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ytweny Hectopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 334 2 Eylül 2019 #2 Adobe Animate veya Toon Boom Harmony bu tip basit sayılabilecek animasyonlar için ideal programlar. Bunlara bakmanızı öneririm.
Adobe Animate veya Toon Boom Harmony bu tip basit sayılabilecek animasyonlar için ideal programlar. Bunlara bakmanızı öneririm.