doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 5 Ocak 2021 #1 YouTube'da Bilim ve Teknoloji içerikleri hazırlıyorum ve içeriğimin kalitesini artırmak için de animasyonlar kullanıyorum. Bu zamana kadar After Effects'de basit animasyonlar yaptım ama bir programda yoğunlaşmak istiyorum.
YouTube'da Bilim ve Teknoloji içerikleri hazırlıyorum ve içeriğimin kalitesini artırmak için de animasyonlar kullanıyorum. Bu zamana kadar After Effects'de basit animasyonlar yaptım ama bir programda yoğunlaşmak istiyorum.
Slamperx Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #2 Toon Boom kullanmışlığım var, sana da tavsiye ederim.
doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 5 Ocak 2021 #3 Slamperx dedi: Toon Boom kullanmışlığım var, sana da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bi' bakarım hocam
Slamperx dedi: Toon Boom kullanmışlığım var, sana da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bi' bakarım hocam
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 5 Ocak 2021 #4 Blender öğrenirsen çok kaliteli işler yapabilirsin. Ben biraz kullanmıştım tavsiye ederim.
doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 5 Ocak 2021 #5 Sadece Blender öğrenmem yeterli olacak mıdır, illustrator öğrenmem gerekir mi?