2D ev baskını temalı oyunun adı nedir?

AzeYeraz

Femtopat
Daha fazla  
Artık bir aydır o oyunu arıyorum. Oyun 2D şeklindeydi, evlere baskın yapıyorduk. Evlerin içinde düşmanlar oluyordu. Karakter siyah bir palto giyiyordu. Oyun Hotline Miami'yi andırıyor; konsept olarak benziyor. Bulmam mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık bir aydır o oyunu arıyorum. Oyun 2D şeklindeydi, evlere baskın yapıyorduk. Evlerin içinde düşmanlar oluyordu. Karakter siyah bir palto giyiyordu. Oyun Hotline Miami'yi andırıyor; konsept olarak benziyor. Bulmam mümkün mü?
Door kickers 2 çıktı yeni dediğin oyun o olabilir.

Aşağıdakilerden biri olabilir mi?:

● Door Kickers
● The Hong Kong Massacre
● Ape Out
● Katana Zero
● Mr. Shifty

Eğer hiçbiri değilse:

● Oyunda zaman yavaşlatma ya da tekrar deneme (ölüp tekrar deneme) mekanikleri var mıydı?
● Silah mı kullanıyordun yoksa yakın dövüş de var mıydı?
● Görsel tarz; karanlık ve neon ağırlıklı mıydı,
yoksa daha sade miydi?
● Oyunun hikâyesi ya da ortamı modern zamanlarda mı geçiyordu?

Katana Zero olabilir mi?
hayir bu degil

Aşağıdakilerden biri olabilir mi?:

● Door Kickers
● The Hong Kong Massacre
● Ape Out
● Katana Zero
● Mr. Shifty

Eğer hiçbiri değilse:

● Oyunda zaman yavaşlatma ya da tekrar deneme (ölüp tekrar deneme) mekanikleri var mıydı?
● Silah mı kullanıyordun yoksa yakın dövüş de var mıydı?
● Görsel tarz; karanlık ve neon ağırlıklı mıydı,
yoksa daha sade miydi?
● Oyunun hikâyesi ya da ortamı modern zamanlarda mı geçiyordu?
bunlarda değil söylediğiniz tüm oyunlara baktım.Oyunda siyah ortam vardı karakter shotgun tabanca felan kullanıyordu hikayesi modern tarzıydı ölüp tekrar deneme vardı evet.

Door kickers 2 çıktı yeni dediğin oyun o olabilir.
ona baktım o değildi

Hatta karakter biraz undertale deki baş karakteri andırıyo

Son düzenleme:
bunlarda değil söylediğiniz tüm oyunlara baktım.Oyunda siyah ortam vardı karakter shotgun tabanca felan kullanıyordu hikayesi modern tarzıydı ölüp tekrar deneme vardı evet.
''Intravenous'' olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı