2D flash oyunlarının isimleri ne?

ErdemUysl

Centipat
Daha fazla  
2015-2017 yılları arasında olması lazım iki tane oyunu sürekli oyurudum fakat şu anda isimlerini hatırlayamıyorum. Oyunları tarif edeceğim oyunların isimlerini bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
1.oyun: İlk oyun 2D bir koşu oyunuydu. Oyunda hatırladığım kadarı ile bir ormandaydık ve belirli engellerden zıplayarak kayarak (yerde yatarak ilerleyerek) kaçmaya çalışıyorduk oyun hem 2 kişi hem de 1 kişi şeklinde oynana biliyordu. 2 kişi oynarsak bir birimiz ile tek kişi oynarsak ise rekor yapmak için oynuyorduk. Oyun karakterini hatırladığım kadarı ile çizdim bakarsanız karakteri de anlayabilirsiniz. Karakterleri ayarlayabiliyorduk renk vesaire.

2.oyun: İkinci oyun 2D bir yarış oyunuydu. Bu oyunda hatırladığım kadarı ile belirli araçlar ile bazı arazilerde yarışıyorduk. Araçlar bayağı değişikti (bisiklet, motor, noel kızağı vb.) Araçlar hatırlıyorum. Oyun sabırım Online idi ya da botlarla oynuyorduk. Kısaca oyun "hill climb racing" oyununun Online ve PC versiyonu gibi bir şeydi.

Oyunlar hatırladığım kadarı ile böyle bir şeydi.
Oyunları hatırlayıp isimlerini bilen arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim. İyi akşamlar.

Dosya Ekleri

• Başlıksız61_20241229221339.png
    Başlıksız61_20241229221339.png
    121,7 KB · Görüntüleme: 47
Hocam çizdiğiniz karakter buna tam uyuyor ama araç falan yazmışsınız anlamadım onu.

Hocam çizdiğiniz karakter buna tam uyuyor ama araç falan yazmışsınız anlamadım onu.

2. oyun için araç yazmıştım 1. oyun için teşekkürler.

2. oyun bayağı değişik bir oyundu. Hatırladığım ve anlatabildiğim kadarıyla yazdım.

Son düzenleme:
İkinci oyun earn to die olabilir mi?

Hayır ama yine de sağ ol.

İkinci oyun earn to die olabilir mi?

Oyunu budum ismi: Cyclomaniacs 2 imiş. Yorumun için teşekkürler.

Oyunu budum ismi: Cyclomaniacs 2 imiş. Yorumun için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı