TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #1 Selamlar, elimde bir proje var hatta bitti ancak çizimleri ve modelleri beğenmedim. Çünkü atmosfere uygun değil. Sürprizbozan: Resim bu yüzden de modelleme için program lazım. Ücretsiz olursa çok daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2020
Selamlar, elimde bir proje var hatta bitti ancak çizimleri ve modelleri beğenmedim. Çünkü atmosfere uygun değil. Sürprizbozan: Resim bu yüzden de modelleme için program lazım. Ücretsiz olursa çok daha iyi olur.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Kasım 2020 #3 Inkscape olabilir. Eğer hareket ekleyecekseniz uygun olmayabilir ama.
TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #4 cengover_ekin dedi: Inkscape olabilir. Eğer hareket ekleyecekseniz uygun olmayabilir ama. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde animasyon yok zaten ilk oyunum.
cengover_ekin dedi: Inkscape olabilir. Eğer hareket ekleyecekseniz uygun olmayabilir ama. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde animasyon yok zaten ilk oyunum.
umutalper11 Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 128 5 Kasım 2020 #5 TDSDoctor dedi: Oyun içinde animasyon yok zaten ilk oyunum. Genişletmek için tıkla... animasyonsuz pek bir şeye benzeyeceğini zannetmiyorum tabii yine senin kararın ama unityden basit bir animasyon ekleyebilirsin
TDSDoctor dedi: Oyun içinde animasyon yok zaten ilk oyunum. Genişletmek için tıkla... animasyonsuz pek bir şeye benzeyeceğini zannetmiyorum tabii yine senin kararın ama unityden basit bir animasyon ekleyebilirsin
TDSDoctor Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #6 umutalper11 dedi: Animasyonsuz pek bir şeye benzeyeceğini zannetmiyorum tabii yine senin kararın ama Unity'den basit bir animasyon ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... doki doki literature club oyunu biliyorsanız o tarz bir oyun yapıyorum fakat eşleştirme olsun yapmadım sadece oyunu 3 sona ayırdım umarım 2. oyunda daha başarılı olurum. (Yazı kalın çıktı sebebini bilmiyorum.)
umutalper11 dedi: Animasyonsuz pek bir şeye benzeyeceğini zannetmiyorum tabii yine senin kararın ama Unity'den basit bir animasyon ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... doki doki literature club oyunu biliyorsanız o tarz bir oyun yapıyorum fakat eşleştirme olsun yapmadım sadece oyunu 3 sona ayırdım umarım 2. oyunda daha başarılı olurum. (Yazı kalın çıktı sebebini bilmiyorum.)