Unity 2D nasıl oyun yapılır?

Ensarİsmailll

Femtopat
Daha fazla  
Unity öğrenip 2D oyunlar yapmak istiyorum. Untiy öğrenirken özelikle 2D diye mi öğrenmeliyim yoksa herhangi bir kursu tamamladığım zaman 2D oyun yapabilecek miyim?
Şu anda takip ettiğim kurs;

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir kursu bitirdiğinde oyun yapmaya başlayamayacaksın. Önemli olan öğrendiklerinle birlikte uğraşarak, çabalayarak kendin ufak tefek bir şeyler yapabilmen.

İzlediğin kurs iyi gibi duruyor fakat ben eskilerde altta attığım videoyu izlemiştim ve nedense çok faydası olmuştu, kafanda bir şeyler oturacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2D oyun yapabilirsiniz.

Hocam sizin ilginizle doğru orantılı olarak gelişecek yetenekleriniz. Çalışma yapmadan izlediğin kodları yazıp kendini geliştirebilirsin, daha sonra hmm ya ben bu karakteri daha yükseğe zıplatmak için ne yapayım? Veya tam tersi boyunu küçültüp büyütmek için ne yapayım diye sorular sor kendine ve kodlamayı dene. Olmuyorsa yapay zekaya sor öğren. Mutlaka aklındakileri gerçekleştir. Ve bir kod çalışıyorsa dokunma

C# bilgim var
unity bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…