Tuna545 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Tutabilecek bir 2D oyun fikri bulmam lazım.
4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 24 Haziran 2023 #2 Bizde olsa size vermeyiz hocam.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 24 Haziran 2023 #3 Tuna545 dedi: Tutabilecek bir 2D oyun fikri bulmam lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun yapmakmi istiyorsunuz?
Tuna545 dedi: Tutabilecek bir 2D oyun fikri bulmam lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun yapmakmi istiyorsunuz?
Tuna545 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 425806 dedi: Bizde olsa size vermeyiz hocam. Genişletmek için tıkla... Valla öyle artık piyasa Guwandykow Seyitbay dedi: Oyun yapmakmi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen , sadece fikir lazım.
425806 dedi: Bizde olsa size vermeyiz hocam. Genişletmek için tıkla... Valla öyle artık piyasa Guwandykow Seyitbay dedi: Oyun yapmakmi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen , sadece fikir lazım.
Emre Van Der Linde Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 Peki neden tanımadığımız birine karşılıksız tutacak oyun fikri verelim ?
Tuna545 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #6 Emre Van Der Linde dedi: Peki neden tanımadığımız birine karşılıksız tutacak oyun fikri verelim ? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ki o yüzden soruyorum. Peki sen neden bu konuya girdin? Hem oyunu sunmicam , oyun fiyatlarından dolayı yapıp oynicam kral.
Emre Van Der Linde dedi: Peki neden tanımadığımız birine karşılıksız tutacak oyun fikri verelim ? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ki o yüzden soruyorum. Peki sen neden bu konuya girdin? Hem oyunu sunmicam , oyun fiyatlarından dolayı yapıp oynicam kral.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 24 Haziran 2023 #7 Tuna545 dedi: Valla öyle artık piyasa Aynen , sadece fikir lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunu yapmayacaksaniz fikiri niye lazim.
Tuna545 dedi: Valla öyle artık piyasa Aynen , sadece fikir lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunu yapmayacaksaniz fikiri niye lazim.
Tuna545 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #8 Guwandykow Seyitbay dedi: Oyunu yapmayacaksaniz fikiri niye lazim. Genişletmek için tıkla... Oyunu yapicam işte o yüzden fikir lazım.
Guwandykow Seyitbay dedi: Oyunu yapmayacaksaniz fikiri niye lazim. Genişletmek için tıkla... Oyunu yapicam işte o yüzden fikir lazım.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 24 Haziran 2023 #9 Tuna545 dedi: Oyunu yapacağım, işte o yüzden fikir lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun motoru? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Tuna545 dedi: Oyunu yapacağım, işte o yüzden fikir lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun motoru?
Tuna545 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #10 Guwandykow Seyitbay dedi: Maddi durumun iyi degilse korsan oyun oyna. Genişletmek için tıkla... TORRENT İNMİYOR. Guwandykow Seyitbay dedi: Hangi oyun motoru? Genişletmek için tıkla... Onu Boşver her şeyi yaparım ben sadece fikir lazım
Guwandykow Seyitbay dedi: Maddi durumun iyi degilse korsan oyun oyna. Genişletmek için tıkla... TORRENT İNMİYOR. Guwandykow Seyitbay dedi: Hangi oyun motoru? Genişletmek için tıkla... Onu Boşver her şeyi yaparım ben sadece fikir lazım