ErDweaq Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 262 24 Nisan 2023 #1 2D oyun yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir şey bilmiyorum. Nereden başlamam lazım ve ayrıca bir oyun yaparsam nasıl satarım?
2D oyun yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir şey bilmiyorum. Nereden başlamam lazım ve ayrıca bir oyun yaparsam nasıl satarım?
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 ErDweaq dedi: 2D oyun yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir şey bilmiyorum. Nereden başlamam lazım ve ayrıca bir oyun yaparsam nasıl satarım? Genişletmek için tıkla... Python öğren YouTube'da dersleri var.
ErDweaq dedi: 2D oyun yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir şey bilmiyorum. Nereden başlamam lazım ve ayrıca bir oyun yaparsam nasıl satarım? Genişletmek için tıkla... Python öğren YouTube'da dersleri var.
Yüzdeyüzata Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 295 24 Nisan 2023 #3 ''How to make 2d game''yazmayı başarbilirsen youtube'a büyük bir adım kat edebilirsin.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 Yüzdeyüzata dedi: "How to make 2D Game"yazmayı başarbilirsen YouTube'a büyük bir adım kat edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hatalı ilk önce programlama öğrenmeli. Uzun bir süreci var.
Yüzdeyüzata dedi: "How to make 2D Game"yazmayı başarbilirsen YouTube'a büyük bir adım kat edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hatalı ilk önce programlama öğrenmeli. Uzun bir süreci var.
Yüzdeyüzata Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 295 24 Nisan 2023 #5 Kl_as dedi: Hatalı ilk önce programlama öğrenmeli. Uzun bir süreci var. Genişletmek için tıkla... Bence ilk baş biraz heves kazanmalı görerek, programlama illaki öğrenilecek tabi ki ama dediğini yaparsa ağır gelecek ve bırakacak eminim.
Kl_as dedi: Hatalı ilk önce programlama öğrenmeli. Uzun bir süreci var. Genişletmek için tıkla... Bence ilk baş biraz heves kazanmalı görerek, programlama illaki öğrenilecek tabi ki ama dediğini yaparsa ağır gelecek ve bırakacak eminim.
2 259907 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 372 24 Nisan 2023 #6 Modelleme en son yapılır, İlk baş tasarım ve kodlama öğrenmelisin.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 Fazla kodlamaya girmek istemiyor kendi çapında eğleneceğin oyunlar yapmak istiyorsan rpg maker ın herhangi bir sürümü veya srpg maker ı kullanabilirsin(tavsiyem srpg veya rpg maker mv)
Fazla kodlamaya girmek istemiyor kendi çapında eğleneceğin oyunlar yapmak istiyorsan rpg maker ın herhangi bir sürümü veya srpg maker ı kullanabilirsin(tavsiyem srpg veya rpg maker mv)
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 24 Nisan 2023 #8 ErDweaq dedi: 2D oyun yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir şey bilmiyorum. Nereden başlamam lazım ve ayrıca bir oyun yaparsam nasıl satarım? Genişletmek için tıkla... Unity3D kullanarak yapabilirsin. Orada her nesne için eklenebilir components (bileşenler) var. O bileşenler aslında bir oyun yapmak için ana mekanikler diyebiliriz. O bileşenlerin ne işe yaradığını, nasıl kullanıldığını internetten araştır.
ErDweaq dedi: 2D oyun yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir şey bilmiyorum. Nereden başlamam lazım ve ayrıca bir oyun yaparsam nasıl satarım? Genişletmek için tıkla... Unity3D kullanarak yapabilirsin. Orada her nesne için eklenebilir components (bileşenler) var. O bileşenler aslında bir oyun yapmak için ana mekanikler diyebiliriz. O bileşenlerin ne işe yaradığını, nasıl kullanıldığını internetten araştır.
2 259907 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 372 24 Nisan 2023 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanalı tavsiye ediyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanalı tavsiye ediyorum