Unreal Engine 2D oyun nasıl yapılır?

Makof DEV

Femtopat
Daha fazla  
Unreal Engine'den 2D oyun yapmak zor olur mu? Nasıl yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 2D Side Scroller yapmayacaksan Unity kullan.

Udemy'den bir kurs alıp 2D oyun yapmaya başlamıştım, anlatımı akıcı ve basitti. Zorluk yapmak istediğiniz oyun ve bilginize göre göreceli olur. Kursta Unity kullanılıyordu isterseniz atarım linkini.

Bende ders almak istiyorum ama dinleyerek anlamıyorum tek tek yaparak ben yaparkende birinin anlatması lazım öyle bir şey var mı?
Udemy'den bir kurs alıp 2D oyun yapmaya başlamıştım, anlatımı akıcı ve basitti. Zorluk yapmak istediğiniz oyun ve bilginize göre göreceli olur. Kursta Unity kullanılıyordu isterseniz atarım linkini.

Bende ders almak istiyorum ama dinleyerek anlamıyorum tek tek yaparak ben yaparkende birinin anlatması lazım öyle bir şey var mı?

Kursta tek tek anlatırken yapıyor sizin dediğiniz gibi, giriş seviyesi olduğunu belirtiyim.

Hey rahatsız ettiğim için özür dilerim hocam, benim bluscripte büyük bir sorun var, yardım eder misin? https://www.technopat.net/sosyal/konu/mobil-oyunda-hareket-nasil-kodlanir.3625897/

Hocam uzun süredir oyunla alakalı hiçbir şey yapmadım, konunuza baktım ama yanlış ne çözemedim, daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım.

Hiç yapmadım fakat yapan bir tanıdığım oldu, UE5 ile pixel art bir 2D oyun geliştirdi HTML çıktısı alıp web oyunu olarak yayınladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…