BRENMESTBEY Femtopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Clickteam Fusion 2.5 ve Unity hariç çok kolay ücretsiz 2D oyun yapma programları önerir misiniz? Ve Free Edition olmasın.
Clickteam Fusion 2.5 ve Unity hariç çok kolay ücretsiz 2D oyun yapma programları önerir misiniz? Ve Free Edition olmasın.
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 22 Temmuz 2022 #2 BRENMESTBEY dedi: Clickteam Fusion 2.5 ve Unity hariç çok kolay ücretsiz 2D oyun yapma programları önerir misiniz? Ve Free Edition olmasın. Genişletmek için tıkla... Oyun yapmak için öyle "Çok kolay" oyun motorları yok. Oyun yapmak sadece fikir bulmak değil. Bunun hakkında eğitim de almalısınız.
BRENMESTBEY dedi: Clickteam Fusion 2.5 ve Unity hariç çok kolay ücretsiz 2D oyun yapma programları önerir misiniz? Ve Free Edition olmasın. Genişletmek için tıkla... Oyun yapmak için öyle "Çok kolay" oyun motorları yok. Oyun yapmak sadece fikir bulmak değil. Bunun hakkında eğitim de almalısınız.
oyuncu81 Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 BRENMESTBEY dedi: Clickteam Fusion 2.5 ve Unity hariç çok kolay ücretsiz 2D oyun yapma programları önerir misiniz? Ve Free Edition olmasın. Genişletmek için tıkla... Scratch çok kolay oyun motorudur hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
BRENMESTBEY dedi: Clickteam Fusion 2.5 ve Unity hariç çok kolay ücretsiz 2D oyun yapma programları önerir misiniz? Ve Free Edition olmasın. Genişletmek için tıkla... Scratch çok kolay oyun motorudur hocam.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.937 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 Unity'ye görsel programlama ile bakmayı da düşünebilirsiniz.
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 4 Ağustos 2022 #5 oyuncu81 dedi: Scratch çok kolay oyun motorudur hocam. Genişletmek için tıkla... Scratch oyun motoru mudur? Scratch eğitim amaçlı bir program. Oyun motoru değil.
oyuncu81 dedi: Scratch çok kolay oyun motorudur hocam. Genişletmek için tıkla... Scratch oyun motoru mudur? Scratch eğitim amaçlı bir program. Oyun motoru değil.