NM GRAFIK Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 Hocam selam herkese, bilgisayarda fare ile çizimler nasıl yapılıyor? Birkaç tane portre denemesi yaptım fakat hiç iyi olmadı, yardımcı olur iseniz sevinirim...
Hocam selam herkese, bilgisayarda fare ile çizimler nasıl yapılıyor? Birkaç tane portre denemesi yaptım fakat hiç iyi olmadı, yardımcı olur iseniz sevinirim...
Gastreners Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #2 Program bakımından soruyorsan Autodesk 3DS MAX' i önerebilirim.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 30 Kasım 2022 #3 "Drawing Tablet" adlı bir meret var, onla yapılıyor.
NM GRAFIK Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #4 Gastreners dedi: Program bakımından soruyorsan Autodesk 3DS Max'i önerebilirim. Genişletmek için tıkla... 2D soruyorum aga NFT tarzı. William Crusader dedi: "Drawing tablet" adlı bir meret var, onunla yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bazıları mouse ile de çiziyor güzel de yapıyorlar anlamadım vallahi.
Gastreners dedi: Program bakımından soruyorsan Autodesk 3DS Max'i önerebilirim. Genişletmek için tıkla... 2D soruyorum aga NFT tarzı. William Crusader dedi: "Drawing tablet" adlı bir meret var, onunla yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bazıları mouse ile de çiziyor güzel de yapıyorlar anlamadım vallahi.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 1 Aralık 2022 #5 NM GRAFIK dedi: Kanka bazıları mouse ile de çiziyor güzel de yapıyorlar anlamadım vallahi. Genişletmek için tıkla... Uğraşmışlardır.
NM GRAFIK dedi: Kanka bazıları mouse ile de çiziyor güzel de yapıyorlar anlamadım vallahi. Genişletmek için tıkla... Uğraşmışlardır.