2D top-down oyuna ne eklenebilir?

Son düzenleme:
Tekrar elinize sağlık hocam. Haritayı daha eli yüzü düzgün yapmışsınız ama toprak yol yokulmuş. Ayrıca hocam 2. bölüme labirent koyabilirsiniz, boş boş toplamaktan daha anlamlı olur. Kaybolan kolye içinde, içinden geçebildiğimiz bir çalı koyarsınız. Baktığımız zaman gidecek yol gözükmek ama içinden geçebiliriz.

Başarımlar konusunda da çoğu oyun başarımları gizler. Soru işareti şeklinde gözükür veya başarım sayısı, açılabilecek başarımlar direk gözükmek. Sadece açılan başarımlar gözükür.

Sağ olun hocam dediklerinizi yapmaya çalışacağım sonucu çok merak ediyorum ve hızlı yapmaya çalışıyorum ama aslında yavaş yavaş güzel bir şekilde yapmak gerekir ama en kötü olduğum şey sabır

İlk eseriniz ise zaten güzel birşey çıkması çok zor, genede fazla tez canlı olmayın. Ben çakma bir süper mario yapıcam diye 1 haftamı harcamıştım, yaptığım kısımda sadece düşman animasyonları hareketleri ve Mario'nun animasyonları hareketleri ve fizikleri olmuştu.
Ne ana menü, ne yazı sadece Mario, düşman ve platform.

Oyun geliştirme işlerinin çok zor olduğunu biliyorum bu oyunda ilk eserim sayılır birkaç oyun denemem oldu ama 2 dakika falan sürüyor yani.

Oyun geliştirme işlerinin çok zor olduğunu biliyorum bu oyunda ilk eserim sayılır birkaç oyun denemem oldu ama 2 dakika falan sürüyor yani.
Herşeyin bir başlangıcı var hocam, yürümek gibi. Yaşınızda gençse bu işleri daha kapsamlı yapmanız için iyi fırsat, belli bir yaştan sonra girmesi zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…