603734 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 80 Çözümler 3 17 Ocak 2023 #1 Yeni mouse aldım ama yeni aldığım farede yeni bir şey fark ettim, ortasında bir buton var. İnternette baktım DPI/CPI butonuymuş. Ne işe yarıyor bu buton? Bu arada aldığım mouse Wireless mouse 2E MF211.
Yeni mouse aldım ama yeni aldığım farede yeni bir şey fark ettim, ortasında bir buton var. İnternette baktım DPI/CPI butonuymuş. Ne işe yarıyor bu buton? Bu arada aldığım mouse Wireless mouse 2E MF211.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Windows'taki hassasiyet dışında mouse'un kendi hassasiyetini ayarlıyorsunuz gibi düşünün. DPI'ın açılımı: Dots Per Inch Artı 0 Eksi
Windows'taki hassasiyet dışında mouse'un kendi hassasiyetini ayarlıyorsunuz gibi düşünün. DPI'ın açılımı: Dots Per Inch
KS KS 603734 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 80 Çözümler 3 17 Ocak 2023 #3 Kiznaiver dedi: Windows'taki hassasiyet dışında mouse'un kendi hassasiyetini ayarlıyorsunuz gibi düşünün. DPI'ın açılımı: Dots Per Inch Genişletmek için tıkla... Peki cpi nedir? Basıyorum ama hiç bir şey değişmiyor. Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Windows'taki hassasiyet dışında mouse'un kendi hassasiyetini ayarlıyorsunuz gibi düşünün. DPI'ın açılımı: Dots Per Inch Genişletmek için tıkla... Peki cpi nedir? Basıyorum ama hiç bir şey değişmiyor.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #4 603734 dedi: Peki cpi nedir? Genişletmek için tıkla... İnç başına sayım diye çevirilebilir o da. Örneğiniz 1000CPI sensöre sahip bir mouse inç başına 1000 ilerler. CPI: Counts Per Inch CPI VS DPI: CPI ve DPI Arasındaki Fark Nedir? - Minitool Haber Merkezi CPI ve DPI arasındaki fark nedir? Cevabı almak için konuya odaklanan bu yazıyı okuyabilirsiniz - çok şey öğrenmek için CPI ve DPI. tur.gov-civil-setubal.pt Artı 0 Eksi
603734 dedi: Peki cpi nedir? Genişletmek için tıkla... İnç başına sayım diye çevirilebilir o da. Örneğiniz 1000CPI sensöre sahip bir mouse inç başına 1000 ilerler. CPI: Counts Per Inch CPI VS DPI: CPI ve DPI Arasındaki Fark Nedir? - Minitool Haber Merkezi CPI ve DPI arasındaki fark nedir? Cevabı almak için konuya odaklanan bu yazıyı okuyabilirsiniz - çok şey öğrenmek için CPI ve DPI. tur.gov-civil-setubal.pt