4 461197 Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 570 12 Ocak 2023 #1 Wargaming net için 2 aşamalı doğrulama kodunu açmıştım. Telefon sıfırlanınca yedek kodlar silindi, hesaba giriş yapmak için yedek kod istiyor şu an da wargaming net için açdığım hesabı kullanıyorum. Yani hesabın e-postası a erişimin var.
Wargaming net için 2 aşamalı doğrulama kodunu açmıştım. Telefon sıfırlanınca yedek kodlar silindi, hesaba giriş yapmak için yedek kod istiyor şu an da wargaming net için açdığım hesabı kullanıyorum. Yani hesabın e-postası a erişimin var.
YNG Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 Hocam şifremi unuttum tarzında bir şey var mı?
4 461197 Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 570 13 Ocak 2023 #3 YNG dedi: Hocam şifremi unuttum tarzında bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hesabın şifresini biliyorum doğrulama kodu istiyor. Benzer durumu yaşayan varsa ya destek ekibi ile iletişime geçsin ya da hesabın e-postası elinde ise WoT blizt hesabının şifresini sıfırlasın.
YNG dedi: Hocam şifremi unuttum tarzında bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hesabın şifresini biliyorum doğrulama kodu istiyor. Benzer durumu yaşayan varsa ya destek ekibi ile iletişime geçsin ya da hesabın e-postası elinde ise WoT blizt hesabının şifresini sıfırlasın.