Site güvenilir.Squad bayağı ucuz ama sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum.
Squad için uygun fiyat vermişler diğer oyunların çoğu pahalı haklısınız.Güvenli ben Resident Evil almıstım eskiden ama su anki fiyatlara bakıyorum da Steam'den bile pahalı emin misiniz?
Alın gitsin güvenilir dediğim gibi sıkıntınız çıkarsa ben veririm size 200 tlSquad için uygun fiyat vermişler diğer oyunların çoğu pahalı haklısınız.
Yarın bi gün 500e koyarlar alırsınızNe ara stokları bitirdiniz arkadaşlar![]()
Galiba stoklar tükenmemiş mail üzerinden haberleştim yanlışlıkla bu kadar ucuza koymuş olabilirler çünkü bana geri dönüş yaptıklarında üzgünüz bölgenizde kullanılamaz yazmışlar keşke kaçırmasaydımYarın bi gün 500e koyarlar alırsınız![]()
Fiyatı güncellemeyi unuttuk demiyolar daGaliba stoklar tükenmemiş mail üzerinden haberleştim yanlışlıkla bu kadar ucuza koymuş olabilirler çünkü bana geri dönüş yaptıklarında üzgünüz bölgenizde kullanılamaz yazmışlar keşke kaçırmasaydım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.