kaan gumusel Hectopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar, sistemim: 2GB Kingston Hyperx DDR3 RAM 1GB 64 BİT EKRAN KARTI İNTEL PENTİUM G3258 Bu sisteme Windows 10 64 bit kurabilir miyim? Şuan ki sistemim Windows 8.1 32 bit. Performans bakımından sıkıntı yaratır mı, çünkü bir daha 2-4 GBlık ram alınca tekrardan yüklemek ile uğraşmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2015
Arkadaşlar, sistemim: 2GB Kingston Hyperx DDR3 RAM 1GB 64 BİT EKRAN KARTI İNTEL PENTİUM G3258 Bu sisteme Windows 10 64 bit kurabilir miyim? Şuan ki sistemim Windows 8.1 32 bit. Performans bakımından sıkıntı yaratır mı, çünkü bir daha 2-4 GBlık ram alınca tekrardan yüklemek ile uğraşmak istemiyorum.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #2 Kurabilirsiniz. Sorun olacağını sanmam. 2GB yeterli.
E.C Kilopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2015 #3 1 GB DDR2 RAM'li bilgisayarda da bile Windows 10 çalıştırabildim . Başta yavaşlık sorunları ortaya çıkarabiliyor . Bunlar geçicidir. Eğer yavaşlık devam ederse Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ve Windows 7: Dizin Oluşturmayı Devre Dışı Bırakmak enpedi-Windows 7 'deki yöntemi yapınız.
1 GB DDR2 RAM'li bilgisayarda da bile Windows 10 çalıştırabildim . Başta yavaşlık sorunları ortaya çıkarabiliyor . Bunlar geçicidir. Eğer yavaşlık devam ederse Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ve Windows 7: Dizin Oluşturmayı Devre Dışı Bırakmak enpedi-Windows 7 'deki yöntemi yapınız.