2GB Vram Shadow Of Mordor Ultra Texture

Kaan1041

Kilopat
Yer
Opeth
Daha fazla  
Arkadaşlar Shadow Of Mordor u satın aldım. Nihyet oyun indi. Oyuna girdim grafik ayarlarını yaparken textureyi ultraya çekince sisteme zarar verebilri diyor (sanırım) ayarın yanında bir ünlem işareti var ayrıca. Benim ekran kartı R9 270x 2GB Vram var 6GB istiyor Ultra Texture için ama bu olay sadece 1080p mpnitör için mi geçerli benim monitörüm 1440x900 çözünürlüğe sahip. Yani Ultra textureye alsam 1440x900 monitörde dediği gibi zarar verir mi üstüdneki yazıda sanırsam 1080p monitörler için ultra texture de 6gb Vram istiyorda bende zaten o çözünürlüğe sahip monitör yok :D

Ekran kartına baglı bi durum o iş. Eger 6 GB'a getirirseniz oyunda ani FPS düşüşleri yaşayabilirsiniz. Ekran kartı zarar görürürmü bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının zarar göreceğini düşünmüyorum. Ama 6 GB'a aldığınız anda oyunda FPS düşüşü olacaktır. 4 GB olan ekran kartları ultra texturelarda pek sıkıntı çıkarmıyor ama 2 GB zor.

Evet Ultra ya çekince zaten adamın hareket bile etmesi bi işkence olunca bende High textureye getirip oynadım çok şükür bi fps düşüşü yaşamadım. Donanımsal bir zarar gelirmi ben ondan korkuyorum. Yoksa High da fps 40-60 arası
Edit: WTF ? Arkadaşlar yav ben çözünürlüğü %150 yapabiliyiroum. Nasıl yani şimdi ben 1440x900 monitörde 2160x1350 çözünürlükte oynayabilecekmiyim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı