Merhaba herkese.
Arkadaşlar bugün gün içerisinde 2K 144 veya 165 Hz IPS monitör alacağım, yardımınız gerekiyor. Ben biraz araştırdım, 1-2 ürün beğendim ancak çok karıştı kafam. Sizlerden ricam 7K bütçe ile hangi 2K monitörü önerirsiniz? Oyun için olacak, ara ara film izlerim. IPS panel olması benim için önemli. VA veya TN bakmıyorum.
Yardımınızı bekliyorum.
Sevgiler.
Merhaba herkese.
Arkadaşlar bugün gün içerisinde 2K 144 veya 165 Hz IPS monitör alacağım, yardımınız gerekiyor. Ben biraz araştırdım, 1-2 ürün beğendim ancak çok karıştı kafam. Sizlerden ricam 7K bütçe ile hangi 2K monitörü önerirsiniz? Oyun için olacak, ara ara film izlerim. IPS panel olması benim için önemli. VA veya TN bakmıyorum.
Yardımınızı bekliyorum.
Sevgiler.
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
@Saint Lucia Hocam, ikisi de yaklasik ayni fiyata, ikisi de cok benzer ozelliklere sahip. Hangisini onerirdiniz? Ben Cooler Master'dan yanayim ama emin degilim. Ne dersiniz?
www.technopat.net
Kendim ve birkac tane daha forum uyesi daha yeni aldik. Muazzam bir monitor.
Asus vg27aqz şuan ki fiyatıyla 6306 tldir vatanda ve bankkart ile vatanın 5000tlye 500tl kampanyasına katılıp sipariş verirsen sana 2023 Ocak 10 da 500tl geri ödüyorlar 5800 e IPS 2k pivot özellikli cihaz almış oluyorsun tavsiye ederim
Asus vg27aqz şuan ki fiyatıyla 6306 tldir vatanda ve bankkart ile vatanın 5000tlye 500tl kampanyasına katılıp sipariş verirsen sana 2023 Ocak 10 da 500tl geri ödüyorlar 5800 e IPS 2k pivot özellikli cihaz almış oluyorsun tavsiye ederim
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
@Saint Lucia Hocam, ikisi de yaklasik ayni fiyata, ikisi de cok benzer ozelliklere sahip. Hangisini onerirdiniz? Ben Cooler Master'dan yanayim ama emin degilim. Ne dersiniz?
www.technopat.net
Kendim ve birkac tane daha forum uyesi daha yeni aldik. Muazzam bir monitor.
Ölü piksel ve IPS glow da değişim yapabilirsin ve fiyat olarak 1K 200TL kadar daha ucuza denk geliyor. Dell ile görüntü kalitesi Dell de daha iyi olsa da dediğim monitörün görüntü kalitesi de çöp değil arada 1.200TL oynuyor geri ödeme kampanyasıyla ayrıca ölü piksel vb olaylar her markada yasaniyor. Tek tek tüm markalari yaz hepsinde şikayet vardır bütçe 7 demiş direkt gidip alabilir dediğin monitörü ama cepte para artsın diyorsa 5800'e kapatır 1200'e başka bir ekipman alabilir.
Dell olan ürünü satın aldım. Aklımda olan modeldi. Tercih etmemin en büyük sebebi Amd Freesync Premium PRO olması.
Herkese teşekkür ederim. Daha önce Gigabyte G27QC modelini almıştım ve konunun devamında eksi ve artı yönlerini yazmıştım. Dell monitör'de de eksileri ve artılarını buraya yazacağım.