2K 144 Hz 27 inç monitör tavsiyesi

cavcavali

Centipat
%40 üretkenlik (Adobe uygulamaları), %60 oyun amaçlı kullanılacak.

Renk doğruluğu birinci tercihim değil fakat yine de VA panel'i TN'e tercih ederim. Vesa mount olmasa da olur. Adaptive Sync olsa ve NVIDIA ile 90-140Hz arasında düzgün çalışsa süper olur. Bütçe 2500-3500 lira arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğiniz 2 monitör de 1080p. Konu sahibi 2k aradığını belirtmiş.

Daha önce samsung monitörleri inceledim fakat haklarında çok bilgi yok. Yine bu forumda bazı modellerin iadeye gidenlerinin yeni müşterilere sıfır kapalı kutu diye gönderildiğini okudum. Çok sıcak bakmıyorum. Bu arada ürün kodu LC27FG73 olan versiyonu incehesap ta 2.300 lira, model numarasından yürüttüğüm tahminle panellerinin aynı olabileceğini düşünüyorum. Değilse bile qdot ve 2k. HDR ise önceliklerim arasında değil. Teşekkürler yinede.

Bu modele de baktım. Hatta technopat incelemesini seyrettim. 32 biraz fazla büyük gibi geliyor ihtiyaçlarıma göre. Stüdyo monitör hoparlor alıp ses işleme de yapacağım, çoğunu kulaklıkla yapsam da stüdyo monitörleri kullanırken 32 inç monitörde hoplarlor aralığı fazla olacağı için stereo imaging problem yaratabilir. VX2758 ise 1080p ne yazık ki. Yoksa 32 inç modelinin fiyatı şahane gerçekten şu an.

Son düzenleme:
Ultrawide monitörleri öneririm. Model önerisi yapamayacağım ama gerçekten üretkenlik ve oyunlar için idealler. 1.5 monitöre sahipsin gibi bir etki oluşturuyorlar.

32 monitör büyük zaten Önerilmez önerenin de fantazisi vardır.
Maksimum 27 ye kadar iyidir.24 idealdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…