2K 144 Hz Monitör için GTX 1080 Alınır mı?

Yeni serinin çıkması bu kadar yakınken halen GTX 1080 alınır mı? 2k 144 Hz bir monitör için 1080 yeterli mi yoksa 1080 Ti daha mı mantıklı?
Ben indirimden sistemi bugün toplamayı planlıyorum, dolar seçimlere kadar rahat 5 i göreceği için, yeni ekran kartları çıksa bile Allah bilir fiyatları kaç olacak?

İlk önce üst segment kartlar çıkar yani ilk çıkacak olan kart 1180 oda Founders Edition yani soğutma olarak zayıf bir model. 1160 için hele de MSI, Asus vs. firmaların 1160'ı için tahminen 1-2 ay daha beklersin.

Ben indirimden sistemi bugün toplamayı planlıyorum, dolar seçimlere kadar rahat 5 i göreceği için, yeni ekran kartları çıksa bile Allah bilir fiyatları kaç olacak?
Aynı korkudan sipariş ettim pişman olucağım gibi ama 4 ayda kartsız beklenmez.

Őncelikle hayırlı olsun kardeşim.
Bende çarşamba günü sipariş verdim, 3456tl gtx1080, bu ülkeye belli olmaz seçimden sonra bile dolar 5 üzerini rahat aşacak. O yüzden bekleme bence. Pişman olacağın tek şey 2500tl biraz aşağısına düşebilir 1 sene sonra. Oda seni üzmez. Ben kredi çekip'te aldım. Düşün üzüleceğimiz birşey olsaydı eski kartlarımızı hiç satmazdık. Bu ülkede herşey vergi. normal bir durum.

1080 nin fiyatına uzülmemde yeni seride istediğim bir özellik gelirse ve daha iyi performans daha ucuza gelirse üzülürüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…