drumbanger

Kilopat
Daha fazla  
Daha önce bu -Monitör Bilgisi- konuda genel bir bilgi toplamıştım.

Şimdi direkt olarak önerilerinizi rica ediyorum. 23 inç ve üstü, 144 hz ve de 2K görüntü kalitesi olan bir monitör önerisi. Aslında, internet üzerinden böyle aratma yapmak tahmin edebileceğiniz gibi hiç de zor değil. Ancak takıldığım noktaları paylaşayım.

-TN panel ve AH-IPS panel seçmek arasında kararsızım. Sık oyun oynarım ama oyun oynadığım kadar dizi de izleyen bir insanım.
-Oynayacağım oyunlar için 1-2 MS tepki süresini kesinlikle şart mı koşmalıyım yoksa 5 MS de uygun olur mu, karar veremiyorum.

Bu iki durum arasında sizce hangisini seçmem gerektiğini sebepleriyle belirtirseniz çok sevinirim. Bütçe sınırlaması yok. Yani, yok derken zaten ROG Swift almak üzere birikimimi ayarladım, onun üstüne çıkamayız herhalde.

Başka kimsenin önerebileceği bir şey yok mu? Durum bu olunca etiketleme yapıyorum maalesef ama, @Recep Baltaş senin de ufak bir fikrini alabilir miyim konuya mahsus?

Dehşetül vahşet bir monitör

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…