MSI Optix MAG27CQR kullanıyorum. Siyah ayarında sıkıntı var. 0 ile 20 arasındaki siyah ayarında 9 da çok kapalı 10 da ise fazla açık şekilde gösteriyor. Bazen rahatsız edici color banding oluyor. Bir miktar beni rahatsız etmeyen ışık sızması mevcut. Freesync düzgün çalışmadığından kapalı konumda. DP kablo ile bağlıyım ve monitörü üzerinden kapattığınızda bir süre sonra gelip açarsanız bazen ekran açılmıyor ve ya HDMI bağlantıya geçmek zorunda kalıyorsunuz yada PC'ye reset atmak zorunda kalıyorsunuz. Bu gibi sıkıntıları var zaten geçmiş konulardan görebilirsiniz. Ayrıca monitör indirimle 2400 2500 civarına düşmüştü. Bu yüzden daha fazlasını da hak etmiyor. Ancak o segmentte sorunsuz bir monitör olmadığı söyleniyor.
Eğer 4 liraya kadar çıkartabilirseniz belki o segmentin üzerinde daha iyi monitörler bulabilirsiniz.
Şurada konusu geçen 2 monitör var. İsterseniz inceleyin.
Elimde 2080 Ti ve Ryzen 9 3900X sistemim var. Genelde render oyun için kullanıyorum ama daha çok oyun için aklımda 2 monitör var. Biri MSI MPG27CQ 2800 TL'ye digeri ise LG 27GL850B, bu da 3500 - 4000 civarı. Bu bantta hangısıni alayım? Önerileriniz nedır ve yoksa 2 tane mı alayım 1 tane...
Gigabyte AORUS 27" AD27QD 144Hz 1ms HDMI DP QHD IPS FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AD27QD ITOPYA'da.
LG 27" 27GL850-B Nano IPS 1 Ms QHD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync/G-Sync Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da