2K 144 HZ monitör tavsiyesi

Aliakuzum

Hectopat
Öncelikle hayırlar günler dilerim.
2070 Super GPU sistemim için monitör arayışı içerisindeyim.

2K 144 HZ 1 ms monitör için tavsiyelerinizi bekliyorum.
İlk olarak film izlemeyi her türlü oyun oynamayı seven birisiyim. Ekran olarak büyük olsun istiyorum.31.5 veya 32 Inc sorun yaşar mıyım sistemde oyun oynarken sıkıntı çıkarır mı?

Bütçem 3000 TL kadar zorlayabilirim.
Msi Optix AG32CQ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi AG32CQ kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. Vatan'da KDV indirimi var bu model hakkında bilgisi olan var mıdır?

27 inç olarak düşünürseniz fiyatı uygun ve ips ekran

ve bu da şuanda indirimde gayet güzel, curved 31.5 inç VA panel

Şahsen TN almanızı tavsiye etmem bu ikisi de güzel monitörler

TN.

Bilgim olmadığı için soruyorum TN nedir bir de Curved olsa iyi olur aslında.

TN.

Bilgim olmadığı için soruyorum TN nedir bir de Curved olsa iyi olur aslında.

TN bir tanel tipidir ve renk doygunluğu vesaire IPS ve VA panellerin çok altındadır yani renkler insanı çok tatmin etmeyebilir
Eğer film izleme gibi de amaçlarla kullanacaksanız ya VA ya da IPS panel almanızı tavsiye ederim

Attığım MSI nasıl sizce.

Attığım MSI nasıl sizce.

Sizin attığınız MSI'ın kontrast oranı daha yüksek ancak parlaklığı attığım 2. monitöre göre daha az eğer aydınlık bir yerde kullanacaksanız bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz( öyle ahım şahım bir fark değil) ve söylemeden geçmeyeyim ikisi de ağır monitörler ancak sizin attığınız daha hafif son karar sizin. İkisi de gayet güzel ve kullananların memnun olduğu monitörler

Nerd.

Samsung tavsiye ederim. 32 Inc 2K modelini kullanıyorum bende oyunlarda falan hiç sıkıntı olmuyor film izlemek de çok iyi oluyor.

Nerden aldınız acaba hocam.

Normal karanlık derecesinde ve çok kararsız kaldım siz almak isteseniz hangisi olurdu.
32 inç varmıdır bu modelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…