2K 144 HZ monitör tavsiyesi

27 inç düşünürsen imzadaki monitöre bakabilirsiniz, 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum. 27 inç bana çok fazla büyük geldi 32 inç monitörü düşünemiyorum bile karşına oturunca iş değişiyor biraz. Display port bağlantısı yaptıktan sonra otomatik olarak G-Sync adaptive tanımlandı. Şuan o şekilde kullanıyorum ve gayet tatmin edici sonuçlar alıyorum. Ben neredeyse 6 aydan fazla monitör araştırdım. Her markanın her modeli ile ilgili en azından bir problemden bahsediliyor. O yüzden doğrudan kullanıcılardan gelen bilgileri dikkate almanı öneririm. Bende bu monitörü Almanya'da ilk çıktığında almış olan bir arkadaşımın tavsiyesi ilk olarak keşfettim. Sonra burada da bir kaç arkadaşım alıp kullandı. Sadece birinde sorun vardı o monitörün oturtulduğu ayak kırık geldi, kargoda kırıldığı tespit edildi yenisi gönderildi. Yanılmıyorsam 2020 Ocak ayı gibi çıktı bu monitör o yüzden güncel teknoloji barındırıyor. Sınıfın en iyisi değil belki ama en performanslı monitörlerinden olabilir. Şimdiye kadar ölü piksel, renk kayması, gölgelenme vs. gibi sorunlara rastlamadım. Tabi uzun vadede marifetini daha iyi göreceğiz bakalım problem çıkaracak mı belli olacak. Yani en sonunda ne olacaksa olsun diyor insan artık ve alıyor. Yüzlerce forumda yüzlerce farklı yorum ve fikir var. En sağlıklısı doğrudan kullanıcılar ile bilgi alışverişi sağlamak. Şans faktörü de var.

Paylaşım için teşekkür ederim. Evet şans gerçekten de büyük faktör oluyor bazı zaman.

Vatan Bilgisayar'dan almıştım geçen sene tam modeli şu
LC32JG50QQMXUf
3.900 TL hocam aşıyor.
Aklımda iki model oluştu ikisinden biri alacağım ama karar veremedim.

Hangisini alsam kararsızım.

Son düzenleme:

MSI'larda kronik sorun var diye duydum AOC hakkında bir şey diyemem.

3900 TL ha vay be ben 2700'e almıştım alırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…