2K 144 Hz ve üstü monitör önerisi

Ben bunu aldım amazon.de'den:

Monitörü beğendim. Ekranı veya görüntüsüyle ilgili bir sorunu yoktu. Sadece arkasındaki dairesel led ışığı çalışmıyordu. Işığı var diye almadım ama olan bir özelliği de neden çalışmasın diye yarın iade için geri göndereceğim. O fiyat bandında başka model de var mıymış diye bakarken bunu gördüm:

Asus bunu Mart sonu Nisan başı gibi falan tanıtmış sanırım. Daha adam akıllı satılan bir yer göremedim, eğer benimki Almanya'ya ulaşıp iade süreci tamamlanana dek stoklara girerse bunu alacağım, yoksa tekrar benimkinden bir sipariş daha vereceğim.

Amazondan aldığın güzel zarif duruyor hocam. Monitör tipi nedir onun, baktım ama göremedim tekrar bakayım.
İkisi de güzel ama 6-7 k zorlar beni hocam ya.

Amazondan aldığın güzel zarif duruyor hocam. Monitör tipi nedir onun, baktım ama göremedim tekrar bakayım.
İkisi de güzel ama 6-7 k zorlar beni hocam ya.

Aslında €415 + ÖTV ile 3600₺ gibi bir şeye geliyor ki TR'de dediğin gibi 6-7k'ya satıyorlar. Ben de o nedenle amazondan aldım. Monitör tipi dediğin de eğer panel tipiyse VA.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı