2K 144Hz 1ms IPS monitör tavsiyesi

HeavyKnight

Megapat
Daha fazla  
Selam.
1ms ve altı GtG (grey to grey)
2K çözünürlüklü.
En az 144Hz.
IPS panel.
Bir monitör arıyorum. Varsa eğer fiyat performans olması benim için önemlidir.
Şimdiden teşekkürler.

Bende almayı düşünüyorum aklımda bu var ASUS 27" VG27AQ 1ms 165Hz HDMI, DisplayPort G-Sync 2K Gaming monitör.

Selam.
1ms ve altı GtG (grey to grey)
2K çözünürlüklü.
En az 144Hz.
IPS panel.
Bir monitör arıyorum. Varsa eğer fiyat performans olması benim için önemlidir.
Şimdiden teşekkürler.

27 inç mi 32 inç mi istiyorsun? Bir de bir bütçe aralığı verebilirsen daha iyi öneriler verebilirim. Çünkü 7.000'e de istediğin özellikte monitör var 24.000'e de.

27 inç mi 32 inç mi istiyorsun? Bir de bir bütçe aralığı verebilirsen daha iyi öneriler verebilirim. Çünkü 7.000'e de istediğin özellikte monitör var 24.000'e de.
mümkünse 23.8 ama yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden inç ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.

mümkünse 23.8 ama yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden inç ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.
23.8 2K olmaz, 2K için minimum 27 inç gerekir. Baktığım kadarıyla bu 2 monitör güzel duruyor sizin için:
Bütçenizi arttırırsanız alttaki LG daha iyi olur. Dell'e göre daha özellik dolu bir monitör, onun dışında aynılar. İkisi de kaliteli monitör markalarıdır, ikisi de üzmez.

Eğer 10.000'in de üstüne çıkarım diyorsanız farklı monitörler atarım.

sanırsam LG G-Sync'sinden dolayı biraz daha pahalı. Nvdia kartım olmadığı için dell tercih edilebilir. Güzel tavsiyelermiş. Daha ucuzlarını bulmak mümkün mü ?

Sanırsam LG G-Sync'sinden dolayı biraz daha pahalı. NVIDIA kartım olmadığı için Dell tercih edilebilir. Güzel tavsiyelermiş. Daha ucuzlarını bulmak mümkün mü?

Minimum bu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…