2K 144Hz 1ms Monitör Tavsiyesi

Bütçe
2000-2800
Benim kasa neden olmaz hocam?
Hava akışı olarak iyi değil, forumda da biraz araştırıp görebilirsiniz şikayetçi olan çok kullanıcı var.
Önerdiğim monitörün diğer monitörlerden en önemli farkları quantum dot olması qled olması 3000:1 statik kontrasta sahip olması gibi görüntü açısından öne çıkaran pek çok etmen var incelemere bakıp karar verebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum C27HG70 almanı tavsiye ederim fiyat performans ürünü bir monitör gerek SRGB olsun gerek DCI P3 değerleri olsun emsalleri 4 ile 7 bin bandında 6 yıllık samsung arge çalışmasının ürünü test etmek istersen bu siteyi kullana bilirsin.

MB511 modelinin nasıl hava akışı iyi değil? MB520 ile mi karıştırdınız acaba?

Hocam itopya'dan önerebilir misin? Ordan toplamayı düşünüyorum da

Özellikle 3 bin bandına çıkacaksınız MSI da düşünebilirsiniz.
Ama F/P diyorsanız indirim kovalayın Samsung 2K monitörler sıklıkla indirime giriyor

AOC CQ27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Kavisli Gaming Monitöre bir bak istersen. bende yeni sistem toplayacağım aynı model ekran kartı seçmişiz. ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 XT veya Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+düşünebilsin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…