2K 144Hz+ 27" monitör önerisi

Bütçe
6500
Yaklaşık 9 aydır kullandığım ve aşırı memnun kaldığım bir monitör. IPS 27" 2K 165 Hertz. Escape from tarkov gibi koyu temalı oyunlarda gece görüş gibi modları açıp epey ekstralae sağlıyor. 8-9 bütçelerine çıkabilirim demişsiniz. Tavsiye ederim.

yüksek ihtimal bunu alabilirim. Kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi?

bu ürüne baktım sadece outlet tarafında varmış sanırım şimdi arayıp soracağım teşekkür ederim

Son düzenleme:
yüksek ihtimal bunu alabilirim. Kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi?

bu ürüne baktım sadece outlet tarafında varmış sanırım şimdi arayıp soracağım teşekkür ederim
Buyrun hocam karşılaştırılması.

çok teşekkür ederim 0.1 puan gaming tarafında düşük fakat çok fazla bir fark göremedim o yüzden dell alacağım sanırım. karşılaştırma için ayrı teşekkür ederim yararlı bir site

çok teşekkür ederim 0.1 puan gaming tarafında düşük fakat çok fazla bir fark göremedim o yüzden dell alacağım sanırım. karşılaştırma için ayrı teşekkür ederim yararlı bir site
Rica ederim hocam. Bu arada o kadar küçük puanlara takılmanıza da gerek yok. Dell çok daha ergonomik olduğu için ben de Dell alırdım ama MSI'ın 1ms GtG özelliği var Dell'de de GtG mi 1ms bilmiyorum o benim aklıma takıldı. Bu arada LG'nin 27G*** modellerine bakmadıysanız onlara da bakabilirsiniz.

dell konusunda karar kıldım. Aldıktan sonra görüşlerimi iletirim buradan

dell konusunda karar kıldım. Aldıktan sonra görüşlerimi iletirim buradan
Bekliyoruz hocam. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın. Monitör almak PC toplamaktan zor bana göre. Bir kaç günden sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız güzel olur.

Bekliyoruz hocam. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın. Monitör almak PC toplamaktan zor bana göre. Bir kaç günden sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız güzel olur.
tabi ki teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…