2K 144Hz G-SYNC 1MS Monitör Önerisi

erdal ekmekci

Kilopat
Daha fazla  
2000TL civarında güzel bir monitör arıyorum.
Ekran kartım 980GTX (Şu an işimi görüyor her oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum bir kac sene sonra belki SLI yaparım.)
Aklımda PG248Q var G-SYNC özelliğinden dolayı.
Tavsiye olarak monitörlerin fiyatlarının düşmesini mi beklemeliyim düşer mi? Veya 144Hz G-SYNC 1MS 2k bir monitör bu fiyat aralıklarında bulunur mu? Amazon'dan hic siparis vermedim, orası da olabilir güvenilirse.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.700TL cok geliyor bi monitör için. 2000TL civarında yok mudur güzel bir şeyler? Olmadı PG248Q almayı düşünüyorum.

Hiç düşünmeden 2.500 TL'ye Dell S2417DG al. Monitör 165Hz, G-SYNC ve QHD özellikleri var. Büyüklüğü ise gayet iyidir, Display bağlantısı bile var.
2000 civarına düşmez mi ki ya monitör piyasası? O da bir monitör için cok para gercekten gereksiz. Aynı özelliklerde daha ucuzunu bulabilir miyim acaba? Veya Amazon'dan söylesem gelir mi? Bilgisi olan var mı?

Üründe sadece 1 adet ölü piksel çıkmış şuana kadar Türkiye satışlarında kesinlikle problem yaşamak istemiyorsan tavsiye ederim efsane bir monitör her açıdan..

Aorus AD27QD

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı