2K@144 alabileceğim bir Display Port arıyorum. Mağazalarda baya aradım ama bulamadım, 2K@144 için 1.2 gerekiyor sanırım. İnternetten alacağım, link atarsanız sevinirim.
Paugge Vesa Sertifikalı 2M Displayport 1.4 Kablo Entdp1420 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
2K 144 icin kullandigim muazzam kaliteli bir kablo. Saticisi ayri mukemmel tavsiye ederim.
Paugge Vesa Sertifikalı 2M Displayport 1.4 Kablo Entdp1420 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
2K 144 icin kullandigim muazzam kaliteli bir kablo. Saticisi ayri mukemmel tavsiye ederim.
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
urun.n11.com
Dostum bu monitoru sipariş verdim 1660 Ti ekran kartim var. Kaliteli bir DP kablo onerir misin? Sanirim 1.4 kullanılıyor kablo olarak bu monitorde onu da dikkate alirsan sevinirim) SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör.