iso43 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #1 2K 144 Hz bir monitör sipariş ettim daha elime ulaşmadı, monitörde HDMI 2.0 ve DP 1.2 girişleri bulunmakta hangisini kullanmak daha sağlıklı olur? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
2K 144 Hz bir monitör sipariş ettim daha elime ulaşmadı, monitörde HDMI 2.0 ve DP 1.2 girişleri bulunmakta hangisini kullanmak daha sağlıklı olur? Şimdiden teşekkürler.
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #2 DisplayPort öneriyorum fakat ikisi de aynı performansı verecektir tahminimce.
deMarc Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 2.883 Çözümler 9 25 Nisan 2022 #3 İşsizEnes dedi: DisplayPort öneriyorum fakat ikisi de aynı performansı verecektir tahminimce. Genişletmek için tıkla... DisplayPort önermemenizin gerekçesi nedir? Önermiyorum diye anlamışım, özür dilerim
İşsizEnes dedi: DisplayPort öneriyorum fakat ikisi de aynı performansı verecektir tahminimce. Genişletmek için tıkla... DisplayPort önermemenizin gerekçesi nedir? Önermiyorum diye anlamışım, özür dilerim
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 25 Nisan 2022 #4 DisplayPort kesinlikle. deMarc dedi: DisplayPort önermemenizin gerekçesi nedir? Genişletmek için tıkla... Önerdiğini söylemiş hocam, yanlış okumuşsunuz sanırsam.
DisplayPort kesinlikle. deMarc dedi: DisplayPort önermemenizin gerekçesi nedir? Genişletmek için tıkla... Önerdiğini söylemiş hocam, yanlış okumuşsunuz sanırsam.
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #5 deMarc dedi: DisplayPort önermemenizin gerekçesi nedir? Önermiyorum diye anlamışım, özür dilerim Genişletmek için tıkla... Sorun yok
deMarc dedi: DisplayPort önermemenizin gerekçesi nedir? Önermiyorum diye anlamışım, özür dilerim Genişletmek için tıkla... Sorun yok
iso43 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #6 İşsizEnes dedi: DisplayPort öneriyorum fakat ikisi de aynı performansı verecektir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler elimde 1 adet halihazırda DP kablosu var onun versiyonunu nasıl anlarım kutu içeriğinden sadece HDMI kablosu çıkıyor bildiğim kadarıyla.
İşsizEnes dedi: DisplayPort öneriyorum fakat ikisi de aynı performansı verecektir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler elimde 1 adet halihazırda DP kablosu var onun versiyonunu nasıl anlarım kutu içeriğinden sadece HDMI kablosu çıkıyor bildiğim kadarıyla.
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #7 iso43 dedi: Teşekkürler elimde 1 adet halihazırda DP kablosu var onun versiyonunu nasıl anlarım kutu içeriğinden sadece HDMI kablosu çıkıyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Bu konuya bakabilirsiniz. Display Port kablosunun versiyonu nasıl öğrenilir?
iso43 dedi: Teşekkürler elimde 1 adet halihazırda DP kablosu var onun versiyonunu nasıl anlarım kutu içeriğinden sadece HDMI kablosu çıkıyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Bu konuya bakabilirsiniz. Display Port kablosunun versiyonu nasıl öğrenilir?