2K 144Hz monitör önerisi

ScaryPeace IV

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Ben monitör araştırıyorum ama aşırı fiyatları fazla. Aklımda bir tane monitör var, onu almaya kararlıyım. Şu anda piyasada bunun eşdeğerinde daha uygun bir monitör var mı acaba bilgisi olan? Alacağım monitör MSI OPTIX MPG27CQ 27 VA panel. Ben LOL, PUBG, CS:GO için arıyorum. Bu arada monitörü sistemi soracak olan var ise 1080 Ti ve 8700K var kısaca.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC AGON AG2410X Efsane bir ürün bence.

Düşündüğünüz monitör kaliteli ve güzel bir monitör. 2K 144Hz olarak AOC Agon var muadil olarak ama zaten güzel bir monitör seçmişsiniz.

@Rin işte bir de AOC AGON AG2410X var oda 24 inch ve 165 hz 2K G sync var aynı fiyat bazında
@FrontPage. AOC AGON AG2410X bu nasıl sizce. ?

@Rin işte bir de AOC AGON AG2410X var oda 24 inch ve 165 hz 2K G sync var aynı fiyat bazında
@FrontPage. AOC AGON AG2410X bu nasıl sizce. ?

Sizin düşündüğünüz model VA panel gayet iyi bir panel teknolojisi. AOC Agon TN panel renkleriniz biraz daha soluk olacaktır. VA Panelde 2K da güzel bir görüntü kalitesi olacaktır. Bende de Samsung CFG73 Modeli var 144Hz VA Curved panel çok çok memnunum. Msi Optix monitörlerdede Samsung panel diye biliyorum.

TN panel o. 1080Ti aldıktan sonra madem çözünürlüğü yükseltiyorum dedim görüntü kalitesini de arttırmak amacıyla VA veya IPS panellere yöneldim. Karar sizin tabi ama şu an TN kullanıyorum online FPS oyunlarında gerçekten avantaj ama single offline oyunlarda soluk geliyor göze. O yüzden muhtemelen MSI olan modeli alacağım.

Bende 1080 ti icin 2K ve 144HZ monitor bakiyorum. Konu acmistim baya yazan oldu Msi Optix Mag27cq modeline karar kildim ama onda da g-sync yokmus. Sorun olur mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…